PricelineUS$Ā 145
eDreamsUS$Ā 145
ZenHotels.com
Vio.com
Beoordeeld op 25 maart 2023 via mobiele applicatie

Vernieuwde kamer met zicht op zee
Vriendelijk onthaal
Uitgebreid ontbijt
Keuze diner
Rustig op de gang
Ik zou her hotel zeker aanraden
Wij boeken deze zomer nog wel eens een verblijf
Het hotel is ook heel kindvriendelijk.
Je kan regelmatig arrangementen boeken.

Kamertip: Buiten seizoen kan je gratis parkeren dicht bij het hotel . Gedurende seizoen betaald parkeren. Het hotel heeft ook een parkeergarage
Beoordeeld op 24 maart 2023

Op mijn bevestigingsemail stond vermeld dat ik vanaf 14:00 toegang had tot de garage (die bij het hotel hoort) Wanneer ik aan de recpetie kwam werd mij medegedeeld dat dat niet voor de kamer geldt maar ik nog diende te wachten tot de kamer gereinigd zou zijn. Ik zou dan elk verder uur eens moeten langskomen want men wist niet wanneer de kamer beschikbaar ging zijn. Dit is zeer vervelend, men staat daar met zijn bagage en men kan niets ondernemen in deze namiddag. Toen ik beleefd mededeelde dat ik dat spijtig vond snauwde de dame van de receptie mij aan : "dan moet jij maar naar Spanje gaat dan kan je inchecken om 9:00". Ik begreep deze vijandige houding niet, het had voor mij voldoende geweest had zij geantwoord dat het niet anders kan. Ook die opmerking over Spanje moet een inside joke zijn want de andere personeelsleden vonden het grappig. De onvriendelijke houding en niet klantgerichte opstelling van het personeel zouden het etablissement de naam "Hotel"moeten afnemen want is hier is helemaal geen "hospitality" (gastvrijheid) hoog aangeschreven. Kamer was bovendien niet netjes gereinigd (haren in badkamer etc...)
SPIJTIGE ERVARING, NEVER AGAIN SANDESHOVED !!

Beoordeeld op 22 maart 2023

Vriendelijke en vlotte ontvangst aan de receptie.
Studio op 7de verdieping met frontaal zeezicht. Rustig en prachtig zicht.
Lekker ontbijt met alles erop en eraan. Gastronomisch menu op zaterdagavond was prijs/kwaliteit okƩ.
Het hotel is centraal gelegen; dicht bij het strand en de winkelstraten. Geen grote luxe maar prijs/kwaliteit in orde.
DE locatie maakt HET verschil.
Alles kan en moet beter. Het hotel op alle vlakken wat verfijnen; wat opfrissen zou de bezoeker net dat tikkeltje meer tevreden maken; zijn verwachtingen overschrijden, zodat hij zeker terug komt.
Er is nog wat werk aan de winkel. Veel succes en tot gauw.

Beoordeeld op 20 maart 2023

Wij hadden appartement 21 en dit een Super verblijf geweest in het hotel met zeker een meerkeuze ontbijt en ook het diner was steeds lekker en betaalbaar dus toch een aanrader ook voor zijn ligging aan het strand en winkelstraat !

Kamertip: Zeker comfort kamer
Beoordeeld op 17 maart 2023

Goede ontvangst, snelle afhandeling aan receptie, zeer goed ontbijt, fantastisch gelegen en honden welkom, zelfs bij (aparte) ontbijtruimte. Vriendelijkheid van het personeel. Kamers netjes en zuiver!