Vrijdagavond 10/3/23,rond 19uur ingecheckt,met een Outspotvoucher voor 2 overnachtingen,voor twee personen,met ontbijt en één maal 3gangen menu,op die avond inbegrepen. Het moest heel snel gaan,want je mocht maar tot 19u15 aanschuiven voor het avondeten. Dus snel de koffers op de kamer gezet en zonder opfrissing,terug naar beneden (wij hadden kamer 123). In de eetzaal binnengekomen leek het precies of ik nog aan het werk was,want die zaal zat vol Okra mensen..op zich niets op tegen ,maar er heerste chaos. Afgeladen tafels vol met vieze borden,glazen en flessen,dus snel zoeken naar een vrij plaatsje. Oef...we hadden er eentje gevonden. We moesten eerst nog vragen,hoe het hier "werkte" en snel kregen we de keuze tussen den dagschotel (vispannetje) en het keuzebuffet. We gingen voor het laatste. Soep werd aan tafel geserveerd en die was héél lekker! Dan gingen voor het buffet maaaaar.......dat was helemaal leeg...rauwkost en dergelijke was op!!! Allez,er waren nog 8 ballen gehakt id tomatensaus over met enkel frietjes dus 4 voor mij en 4 voor mijn dochter. (notabene die ballen waren zo koud als de sneeuw :( ) Als dessert was er taart..maar we wilden geen taart want we hadden nog honger. Dus gingen we maar gaan (bij)eten in de cafetaria..godzijdank hebben we daar,tegen betaling, ons buikje rondgegeten. We gingen na een gestresste dag werken, naar ons (standaard)kamer om te overnachten...wat een mini kamertje hebben ze ons hier gegeven....18m²...erg! :( Een mini smal bedje,waar ik amper durfde in te bewegen om er niet uit te vallen....Erg gehorig ook....je hoorde de bovenste en aanpalende verdieping douchen en WC doorsassen..1/3 van de nacht "geslapen" en dan naar het ontbijt. Groot pluspunt..zeer uitgebreid en alles wat je nodig hebt om de dag goed te starten. We verlieten onze kamer rond 9u,gingen de omgeving ontdekken en kwamen rond 17uur terug,maar helaas onze kamer was nog steeds niet gepoetst en we beschikten niet over verse handdoeken om te douchen. Gevraagd aan de receptie of onze kamer nog gepoetst werd..jaja..maar het ging een tijdje duren...(receptie was trouwens niet zo vriendelijk als vrijdag :( ) Wij gingen deze avond ongedouchet naar de cafetaria om daar te eten... trouwens vriendelijk personeel én lekker eten daar! Terug een bijna slapeloze nacht in,om smorgens toch nog eens te genieten van een zeer goed ontbijt. En God,wat zijn we blij,dat we terug thuis zijn,om na zo'n weekend om in ons zalig bed te kunnen slapen.....Ontspannend was dit weekend zéker niet....daarom,hier komen we NOOIT meer terug! :(