Propere, ruime comfortabele kamer, goed bed, minibar op kamer, goed voorziene badkamer, goed ontbijt maar veel kamers, minder huiselijk of gezellig, voelt aan als hotel
Parkinggarage is enorm pluspunt
- Gratis parkeren
- Zwembad
- Restaurant
- Bar/lounge
Parkinggarage is enorm pluspunt
Vriendelijk onthaal.
Eerder kleine, maar splinternieuwe, functionele en zeer nette kamers, met alles erop en eraan.
Na overleg voldeed ook het ontbijt aan onze wensen.
Goede WiFi en ruime parking.
Ook dichtbij de tramhalte.
Deze B&B is goed verzorgd, (nieuwbouw van 2012) en heeft een ondergrondse parking. Een uitgebreidt ontbijt, men zit wel aan een lange tafel ! Wij zelf vinden dat geen probleem, niet iedereen zit op dat moment wanneer je komt eten aan āt tafel. Het is gelegen tussen Nieuwpoort stad en Nieuwpoort bad. Zeer vriendelijke mensen. Wij keren in iedergeval terug !
Ideaal voor een nacht, lieve mensen, goede ontvangst, propere eenvoudige kamer, rustige omgeving. Lekker ontbijt in mooie veranda. Tuintje met vijver en klein zwembadje. Allemaal heel verzorgd. Ondergrondse ruime garage. Gratis Parkeren. Flinke wandeling naar het strand.
Kort en koele ontvangst. Hadden een kamer in het nieuwe gebouw.Ruime kamer,heel kil en sober ingericht,2 enkel bedden met slechte matras.Badkamer was klein.Het ontbijt was in orde, maar geen persoonlijke toets,zoals zelfgemaakte konfituur.
Positief is de ondergrondse garage en de goede ligging vd b &b
Goede ligging naast een rustige baan.
Vlakbij tramhalte gelegen.
maar zowel het strand als de vismijn op wandelafstand.
Propere kamers met comfortabele bedeen.
zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw.
Ontbijt lekker en meer dan voldoende.