Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
PricelineUS$ 102
eDreamsUS$ 102
Agoda.comUS$ 102
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (22)
Beoordelingen filteren
22 resultaten
Waardering van reizigers
18
3
1
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
18
3
1
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 22 beoordelingen
Beoordeeld op 28 november 2021

Dichtbij het centrum en de kusttram.
Wij kozen voor de familiekamer, die is net iets groter. Ruim, zeer proper en alles aanwezig. Zelf mogelijkheid om thee en koffie te zetten en een fles water in de koelkast,
Vriendelijke ontvangst en het ontbijt was ook netjes verzorgd.
's-Zomers de mogelijkheid om buiten te zitten. We vonden voor de auto zonder problemen een plekje in de straat.
Graag tot een volgend keer !

Kamertip: Familiekamer is de meerprijs waard; deze is echt ruimer.
Datum van verblijf: november 2021
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Betty M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 augustus 2017

Leef-/slaapruimte ruim genoeg. Keuken is ook aanwezig dus ontbijt kan zelf gemaakt worden. Voldoende bakkers aanwezig op wandelafstand.
2 nachten verbleven met 3 personen. Wij vonden het enkel jammer dat er nergens in de leef-/slaapruimte een raam open kon. Wel een toestel voorzien dat lucht binnenbracht en in de badkamer een klein raampje. Wij houden van lucht en licht.
Heel rustig gelegen en een mooi terrasje waar je bij mooi weer (wat we ook hadden) gebruik kan maken.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank gerdjew2016
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 april 2017

Zeer aangename studio voor 2 personen, gelijkvloers, netjes en met kitchinette. Indien gewenst kan men ontbijt bestellen, daar het gelegen is in een doorgang naar het achterhuis is het een zeer stille omgeving. Supermarkt op 350m en de kusttram op 250m.

Kamertip: Er zijn maar 2 studio's meer keuze heeft men niet, hoeft ook niet.
Datum van verblijf: maart 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Willy B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 februari 2016

Wij verbleven 2 nachten in deze B&B. Heel mooi en centraal gelegen en was mooi in orde! Het is hier helemaal om tot rust te komen. Aangename faciliteiten waren aanwezig zoals het gebruik van koffie/thee en water en de fietsen die we gratis mochten lenen was zeker een pluspunt! Wij hadden voor een dag een ontbijt genomen en was zeer goed in orde. De kamer was mooi gezellig ingericht, wij hadden de tweepersoonskamer, die mooi ingericht was voor koppels! Echt een aanrader!

Datum van verblijf: januari 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Neleee
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 24 januari 2016

Heel gezellige en comfortabele B&B in Nieuwpoort stad! Goede en rustige ligging met voldoende parkeergelegenheid.
De kamer zelf is zeer gezellig en warm ingericht.
Het ontbijt stond s ochtends mooi op tijd om 9u klaar om op de kamer op te eten. Zeer lekker en uitgebreid voor slechts 9€pp...
Een aanrader voor en weekendje weg aan de Belgische kust!!

Datum van verblijf: januari 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ElienLambrecht
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken