PricelineUS$Ā 107
eDreamsUS$Ā 107
Agoda.comUS$Ā 107
Beoordeeld op 27 augustus 2017

Leef-/slaapruimte ruim genoeg. Keuken is ook aanwezig dus ontbijt kan zelf gemaakt worden. Voldoende bakkers aanwezig op wandelafstand.
2 nachten verbleven met 3 personen. Wij vonden het enkel jammer dat er nergens in de leef-/slaapruimte een raam open kon. Wel een toestel voorzien dat lucht binnenbracht en in de badkamer een klein raampje. Wij houden van lucht en licht.
Heel rustig gelegen en een mooi terrasje waar je bij mooi weer (wat we ook hadden) gebruik kan maken.

Datum van verblijf: augustus 2017
Beoordeeld op 11 april 2017

Zeer aangename studio voor 2 personen, gelijkvloers, netjes en met kitchinette. Indien gewenst kan men ontbijt bestellen, daar het gelegen is in een doorgang naar het achterhuis is het een zeer stille omgeving. Supermarkt op 350m en de kusttram op 250m.

Kamertip: Er zijn maar 2 studio's meer keuze heeft men niet, hoeft ook niet.
Datum van verblijf: maart 2017
Beoordeeld op 9 februari 2016

Wij verbleven 2 nachten in deze B&B. Heel mooi en centraal gelegen en was mooi in orde! Het is hier helemaal om tot rust te komen. Aangename faciliteiten waren aanwezig zoals het gebruik van koffie/thee en water en de fietsen die we gratis mochten lenen was zeker een pluspunt! Wij hadden voor een dag een ontbijt genomen en was zeer goed in orde. De kamer was mooi gezellig ingericht, wij hadden de tweepersoonskamer, die mooi ingericht was voor koppels! Echt een aanrader!

Datum van verblijf: januari 2016
Beoordeeld op 24 januari 2016

Heel gezellige en comfortabele B&B in Nieuwpoort stad! Goede en rustige ligging met voldoende parkeergelegenheid.
De kamer zelf is zeer gezellig en warm ingericht.
Het ontbijt stond s ochtends mooi op tijd om 9u klaar om op de kamer op te eten. Zeer lekker en uitgebreid voor slechts 9€pp...
Een aanrader voor en weekendje weg aan de Belgische kust!!

Datum van verblijf: januari 2016
Beoordeeld op 11 september 2015

Wij hadden de tweepersoonskamer, erg mooi en modern. Ook goed schoon wat ik toch erg belangrijk vind. Daarnaast is het er heel rustig, kan je dus heerlijk slapen.
Wij hadden ook ƩƩn ochtend het uitgebreide ontbijt, wat echt uitstekend was.
In de kamer is er allerlei informatie te vinden over de omgeving. Daarnaast kan je eventueel ook fietsen huren bij je verblijf.

Datum van verblijf: augustus 2015