Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Priceline
Vio.com
Booking.com
eDreams
Agoda.com
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (22)
Beoordelingen filteren
22 resultaten
Waardering van reizigers
18
3
1
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
18
3
1
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 22 beoordelingen
Beoordeeld op 24 januari 2016

Heel gezellige en comfortabele B&B in Nieuwpoort stad! Goede en rustige ligging met voldoende parkeergelegenheid.
De kamer zelf is zeer gezellig en warm ingericht.
Het ontbijt stond s ochtends mooi op tijd om 9u klaar om op de kamer op te eten. Zeer lekker en uitgebreid voor slechts 9€pp...
Een aanrader voor en weekendje weg aan de Belgische kust!!

Datum van verblijf: januari 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ElienLambrecht
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 september 2015

Wij hadden de tweepersoonskamer, erg mooi en modern. Ook goed schoon wat ik toch erg belangrijk vind. Daarnaast is het er heel rustig, kan je dus heerlijk slapen.
Wij hadden ook één ochtend het uitgebreide ontbijt, wat echt uitstekend was.
In de kamer is er allerlei informatie te vinden over de omgeving. Daarnaast kan je eventueel ook fietsen huren bij je verblijf.

Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank VlinderVlinder
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 september 2015 via mobiele applicatie

De familiekamer (kamer 2) is prachtig met interieur wat veel tijd en energie heeft gekregen. Heerlijke regendouche en alles wat je kan bedenken en nodig hebben is aanwezig. Grote aangename ruimte en vriendelijke gastvrouw! Tramhalte ligt op enkele minuten wandelen die je in enkele haltes naar het strand brengt. Zeker een bezoekje waard!

Datum van verblijf: september 2015
1  Bedank LoHerm
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 augustus 2015

Hebben hier één nacht verbleven na een boottocht op de Noordzee. Hadden geboekt en verwittigd dat wij zeer laat zouden aankomen. Geen probleem de sleutel lag klaar ! Kamer is schitterend met eethoek, flat screen en regendouche. Zeer trendy. Ontbijt was zeer goed. Hebben het buiten op het terras genomen. Het meest verbazende van deze B&B is dat hij in het centrum van Nieuwpoort Stad ligt maar een oase van rust is. een soort privé binnen steegje met drie mooie tafeltjes en mooie bloemen. Absolute rust !

Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank ChrisSD1455GB
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 november 2014

Prachtige kamer

+ vlakbij gratis parking, vriendelijke gastvrouw, rustige omgeving, zeer ordelijke/mooie/nette kamer met alles erop en eraan!

- geen negatieve punten te vermelden

Ideaal voor een weekendje aan zee!

Datum van verblijf: april 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
2  Bedank Shana V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken