Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (31)
Beoordelingen filteren
31 resultaten
Waardering van reizigers
17
11
1
2
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
17
11
1
2
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 31 beoordelingen
3 mei 2017 beoordeeld

hebben hier een overnachting geboekt in de maand april 2017,
heel rustig gelegen,heel goede bedden, goed geslapen.heel maar dan ook heel proper en net.zeer vriendelijke mensen,heel lekker ontbijt met vers fruitsap,eitjes,vers fruit ,lekkere pistolets ezv.alles wat een mens nodig heeft om een dag goed te beginnen.wij gaan zeker nog terug.

  • Verbleef: april 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank hugo_merckx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een rustige B&B gelegen tussen Nieuwpoort bad en stad. Welke richting je ook uitgaat, je bent er op 20 min stappen. Kamer was netjes, badkamer niet groot, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het ontbijt is super. Vers appelsiensap, gekookt eitje, vers fruit, yoghurt, toast, pistolets,.... teveel om alles op te noemen. Wij komen hier zeker nog terug.

Verbleef: april 2017, reisde met familie
Bedank lambrechts_chantal
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 januari 2017 beoordeeld

Zeer vriendelijke uitbaters , vlak aan zee en toch in een rustige buurt.
Opstap tram op heel korte wandelafstand.
Ontbijt was in orde.
De kamer straalde geen sfeer uit en was zeer klein.
Je kon er niet met twee in de badkamer.
Het was er proper
Gratis parking en wifi.

  • Verbleef: januari 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Heidi V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een weekendje weg en hiervoor een leuke locatie. We logeerden in één van de kamers, suites, beneden. Proper, net, ruim genoeg en gezellig ingericht. Na een vriendelijke ontvangst, ingecheckt en Nieuwpoort bezocht. Behulpzame uitbaters, beiden. Ontbijt, uitgebreid, lekker vers, zeer lekkere youhurt, fruit, lekkere koffie en dat na een glaasje vers geperst fruitsap. Prijs tov kwaliteit zit zeer goed, verblijf, propere kamer en badkamer EN top- ontbijt. Ze doen dat goed. Voor herhaling vatbaar.

Verbleef: november 2016, reisde met een partner
Bedank DaT33
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2016 beoordeeld

Mooie ruime en nette kamers - heel goed verzorgd en uitgebreid ontbijt - parking mogelijk - fietsenhuur ter plaatse - goeie gastheer -en vrouw welke je direct op je gemak stellen. Kust tram op meter zodat je direct overal naar toe kunt zonder je wagen nodig te hebben. Centrum zowel als de zee op minuutjes wandelen.

Kamertip: Er zijn ook luxekamers die je direct bij de B&B kan bestellen
  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Frank D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken