US$Ā 146
Agoda.comUS$Ā 145
eDreamsUS$Ā 146
Vio.comUS$Ā 145
Beoordeeld op 28 augustus 2021

Zeer vriendelijk onthaal, Zeer rustig gelegen hotel met comfortabele, smaakvol ingerichte & kraaknette kamers, alles is aanwezig met badkamer met bad en douche, appart toilet.. ( min puntje, geen airco ) De kamers zijn ook ruim en alle hebben toegang tot een terrasje en de tuin van het hotel.. 's Avonds lekker gegeten in de Bistro. ( prijs/kwaliteit 100%.. Lekker onbijt met uitgebreide keuze van broodjes en beleg, extra eitje en spek met als afsluiter een donut. Een aanrader dus en we zeker terug..

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 9 september 2020

Nadat we er vorige maand enkele dagen verbleven (goede kamers (wat warm zonder airco) , zeer lekker ontbijt en verzorgd avondeten zijn we terug geweest met enkele vrienden en weer werden we perfect gediend door Tom en Michel. Vriendelijke bediening, lekker gegeten, gezellig kader,......

Kamertip: Alle kamers zijn gelijk dus.......
Datum van verblijf: september 2020
Beoordeeld op 30 augustus 2020

Het dorpje St. Joris brengt je terug in de tijd! Een schooltje, de mooi dorpsplein, Enkele huizen, een paar cafƩs... Maar vooral het Hotel-Taverne "Hotel Gemeente Huis". Warme ontvangst, kamer met persoonlijke "touch", de rust straalt uit ieder hoekje. Een doosje pralines als welkom op het bed... Het dorpje aan de IJzer nodigt uit tot mooie wandelingen en fietstochten. Je kan fietsen huren, zowel gewone als e-bikes. Het ontbijt is overheerlijk. Zeer ruime keuze aan broodjes en beleg, vers fruitsap en smooties, vers fruit, yoghourt, kortom een overheerlijk begin van de dag.
Zowel 's middags als 's avonds is er een weekmenu aan 18 euro (op zich reeds gastronomisch) of een ruimer uitgebreid menu aan 45 euro. Er is ook een snackkaart met croque-monsieur enz. De Picon maison is een aanrader!

Kamertip: de 6 kamers zijn op het gelijkvloers, hebben een terrasje dat geeft op een binnentuin.
Datum van verblijf: augustus 2020
Beoordeeld op 18 augustus 2019 via mobiele applicatie

Hotel het gemeentehuis is een uitstekende plek om te verblijven. Het personeel is er heel vriendelijk, de kamers zijn modern en mooi ingericht en het ontbijt is lekker en uitgebreid. Het is zeer rustig gelegen, maar toch ben je op 10 minuutjes aan het strand. Een echte aanrader.

Datum van verblijf: augustus 2019
Beoordeeld op 16 juni 2019 via mobiele applicatie

Gastvrijheid is gewoonweg top. Van in het begin voel je je welkom. Kamers zijn zeer ruim en bedden slapen prima. Ontbijt heeft alles, en meer, van wat je van een hotelontbijt verwacht.
De enige minpuntjes die wij vonden was dat er geen airco in de kamer was en het er toch vrij warm was (wij hebben graag een frisse kamer). Was natuurlijk opgelost met het openen van het raam, maar ik kan me inbeelden dat dat op een warme zomerdag minder relevant is. Ontbijten kan je maar tot 9u30 en de check-out is reeds om 10u, wat ik toch veel te vroeg vind op een zondag.

Datum van verblijf: juni 2019