Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
US$ 142
Volledig restitueerbaar voor 24-09-23
Hotels.com
Booking.com
US$ 168
Volledig restitueerbaar voor 27-09-23
Expedia.comUS$ 142
Orbitz.com
PricelineUS$ 168
alle 11 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (59)
Beoordelingen filteren
59 resultaten
Waardering van reizigers
13
25
11
6
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
13
25
11
6
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 59 beoordelingen
Beoordeeld op 19 september 2018

Zeer charmant hotel op een toplocatie in Nieuwpoort. De auto konden we gratis parkeren op de privéparking. Deze parking is gelegen op wandelafstand van het hotel, ideaal dus! Onze kamer was ruim, mooi ingericht en proper.
Bij het ontbijt werden we aangenaam verrast door een lekker en gevarieerd ontbijt, pluspunt hier is het dakterras met zeezicht.
Wij komen zeker nog eens terug!

Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Kirikikimar
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 september 2018

We hadden een aangenaam verblijf in dit gezellige hotel. Het hotel ligt op 200m van het strand, en vlak naast de deur vind je een supermarkt. Het vriendelijk personeel, de gratis parking en het zonneterras op de vijfde verdieping is een absoluut pluspunt! Het ontbijt was zeer lekker.

Kamertip: Vraag naar een kamer met zeezicht en laat je verrassen
Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank HansD2027
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 september 2018

We hebben een geslaagd weekend achter de rug. Het hotel is goed gelegen, vlak bij de zee en ijzermonding. We hebben kunnen ontbijten op het dakterras met zicht op zee. In de vooravond hebben we genoten in het zonnetje van een drankje uit de drankmachine op het terras met zicht op zee. We hebben al veel hotel langs de Noordzee bezocht maar zo'n locatie (vlak bij zee met eigen rustig zonovergoten dakterras) is uniek.

Kamers waren recent gerenoveerd, een uitgebreid ontbijtbuffet en heel vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug!

Kamertip: Opstaan met zicht op zee is een aanrader.
Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank AnjaB65
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 september 2018

Vriendelijke ontvangst in een familiaal karakter. Kamers zijn klein. Gelukkig hadden wij driepersoonskamers geboekt, want een kinderbedje er bij op een tweepersoonskamer is zeker af te raden. Klassiek ontbijt, voldoende. Mag door de 'derde' generatie gerenoveerd gaan worden, maar onze kamers waren net. Pluspunt : eigen ruime gratis parking op 100 meter.

Kamertip: Kamers zijn klein. Kinderbedje past niet op een tweepersoonskamer !
Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Willy K
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 juli 2018 via mobiele applicatie

Onvriendelijke ontvangst.
Muffe geur.
Slechte matrassen en hoofdkussens.
Basic ontbijt, maar ok.
Te warm in de kamer, geen airco.
Te duur voor wat het is.
Pluspunten zijn parking van het hotel + ligging

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Ivanniva
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken