Klein hotel, gezellig. Mooie kamer aan de zijkant, geen last van het lawaai van de steenweg. Zeer vriendelijke bediening door de uitbaatster en uitbater. Dichtbij de kaai en Nieuwpoort stad, de halte voor de kusttram is niet ver.
- Gratis wifi
- Zwembad
Een kleinschalig heel mooi hotelletje, weg van de drukte, zƩƩr vriendelijke eigenaars, een echte aanrader voor wie niet in de drukke stad wil zitten maar midden in het groen en toch op wandelafstand van Nieuwpoort stad, of goede uitvalsbasis voor fietsers.
Alles verliep optimaal!
1 enkele opmerking, er werd ons medegedeeld dat er op de kamer kon gegeten worden, dit omwille van de corona maatregelen.
Maar als je borden en bestek vroeg, kwam daar ineens een toeslag van 5 euro pp bij indien je de drank niet bij het hotel bestelde. Daar kunnen wij ons zeker in vinden, maar dit had op voorhand gecommuniceerd moeten worden! Zeker als het enkel over 2 bordjes en bestek voor ontbijt gaat!!
Een zeer aangenaam verblijf:ruime familiekamer met salon,vriendelijke eigenaars,leuke tuin om van de zon te genieten,ruime parking met fietsenstalling,perfecte ligging,top service betreffende corona maatregelen. We komen terug.
mooi pand en heel verzorgde kamers, alles coronaproof / ontspannen verblijf gehad / de afhaalmaaltijden die we hadden uitgezocht bij nabije restaurants mochten geleverd worden en werden perfect opgewarmd en volgens advies van het restaurant geserveerd/ de tafel op de kamer was voldoende groot voor ons etentje/de fles wijn konden we perefect koelen in de frigo op de kamer /
we waren hier vorig jaar ook al eens geweest en komen zeker terug !
Kraaknette kamer. Vriendelijke ontvangst en bediening. Uitgebreid ontbijt. Goede parkeeraccomodatie. Wat wil een mens nog meer... Stille omgeving en toch vlakbij Nieuwpoort Stad, de vismijn, de haven en vele leuke restaurantje.