16Kathleen

Kleinschalig en zeer vriendelijk

Beoordeling van Hotel Martinique
4,0 van 5 bollen28 mei 2021 beoordeeld
Een kleinschalig heel mooi hotelletje, weg van de drukte, zéér vriendelijke eigenaars, een echte aanrader voor wie niet in de drukke stad wil zitten maar midden in het groen en toch op wandelafstand van Nieuwpoort stad, of goede uitvalsbasis voor fietsers.
Reistype: Bezocht met familie
4.3 km van Hotel Martinique
Meer hotels in Nieuwpoort bekijken
Beoordeeld op 27 mei 2021

Alles verliep optimaal!
1 enkele opmerking, er werd ons medegedeeld dat er op de kamer kon gegeten worden, dit omwille van de corona maatregelen.
Maar als je borden en bestek vroeg, kwam daar ineens een toeslag van 5 euro pp bij indien je de drank niet bij het hotel bestelde. Daar kunnen wij ons zeker in vinden, maar dit had op voorhand gecommuniceerd moeten worden! Zeker als het enkel over 2 bordjes en bestek voor ontbijt gaat!!

Beoordeeld op 4 mei 2021 via mobiele applicatie

Een zeer aangenaam verblijf:ruime familiekamer met salon,vriendelijke eigenaars,leuke tuin om van de zon te genieten,ruime parking met fietsenstalling,perfecte ligging,top service betreffende corona maatregelen. We komen terug.

Beoordeeld op 3 maart 2021

mooi pand en heel verzorgde kamers, alles coronaproof / ontspannen verblijf gehad / de afhaalmaaltijden die we hadden uitgezocht bij nabije restaurants mochten geleverd worden en werden perfect opgewarmd en volgens advies van het restaurant geserveerd/ de tafel op de kamer was voldoende groot voor ons etentje/de fles wijn konden we perefect koelen in de frigo op de kamer /
we waren hier vorig jaar ook al eens geweest en komen zeker terug !

Datum van verblijf: februari 2021
Beoordeeld op 9 oktober 2020

Kraaknette kamer. Vriendelijke ontvangst en bediening. Uitgebreid ontbijt. Goede parkeeraccomodatie. Wat wil een mens nog meer... Stille omgeving en toch vlakbij Nieuwpoort Stad, de vismijn, de haven en vele leuke restaurantje.

Datum van verblijf: oktober 2020
Beoordeeld op 30 september 2020

Zeer gezellige hotel-villa met mooi ingericht kamers. Zeer warme ontvangst! Heel lekker compleet ontbijt. Kamers goed geluidsgeïsoleerd. Mooie tuin met prima aperitief-terrasjes! Prijs-kwaliteit een topper!

Datum van verblijf: september 2020