ibis Styles
PricelineUS$Ā 115
Trip.comUS$Ā 117
Orbitz.comUS$Ā 118
Beoordeeld op 17 februari 2023 via mobiele applicatie

Dit ibis hotel is fantastisch voor het eerst goed geslapen daar dankzij de stille kamers heerlijk afgelegen en weg van de drukte - het onbijt bij ibis is goed zoals je bij de ibis hotels gewend bent dat is mijn ervaring. 13 minuten lopen vanaf Nieuw Poort Stad naar dit ibis hotel.

Datum van verblijf: februari 2023
Reistype: Reisde alleen
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van ibis Styles Nieuwpoort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 februari 2023

Beste George,

Hartelijk dank voor dit zeer positieve oordeel.

We vinden het fijn dat u tevreden was over uw verblijf bij ons en dat ook de bedden en ons heerlijk ontbijt pluspunten waren.

Met vriendelijke groeten en graag tot snel!

Beoordeeld op 8 november 2022 via mobiele applicatie

Mooi proper hotel ,vriendelijk personeel , uitgebreid ontbijt ,dure parking maar gratis parkeren op straat in de buurt van het hotel. Op wandelafstand van Nieuwpoort Stad. Hier komen wij zeker nog eens terug.Geen tijd gehad om de welness .uit te proberen

Datum van verblijf: november 2022
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van ibis Styles Nieuwpoort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 november 2022

Beste gast,
Hartelijk bedankt voor uw feedback.

Fijn dat u genoten heeft van een aangenaam verblijf bij ons en dat u tevreden was met onze gunstige locatie en ons mooie hotel. Jammer dat u de prijs van de parking wat te hoog vond. We hopen dat uw verblijf verder geheel naar wens was.

Met vriendelijke groeten en graag tot een volgende keer,

Beoordeeld op 22 augustus 2022

Kan er een zitje geplaatst in de kleedkamer van het zwembad voor mensen met beperking dan is alles top? Voor de rest alles in orde vriendelijk personeel is ook een pluspunt. Rustige plaats niet in de drukte

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Beoordeeld op 17 augustus 2022

Basic modern hotel met goed ontbijt en goede bedden. Wel iets te weinig vers fruit tijdens ontbijt. Gratis koffie,thee, water gedurende de dag. Er is een klein indoor zwembad aanwezig maar de toegang is wel wat moeilijk te vinden.Prima hotel als je beschikt over fietsen . De parking bij het hotel is duur ( 20 euro per dag) maar je kan ook een gratis parkeerplaats vinden in de omgeving.

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van ibis Styles Nieuwpoort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2022

Beste gast,
bedankt voor uw beoordeling.

Het doet ons plezier dat de kamer naar wens was en dat het ontbijt gesmaakt heeft. Dat lezen we graag!

Het klopt dat onze parking betalend is, maar voor die prijs staat uw wagen wel veilig geparkeerd. Er is inderdaad ook de mogelijkheid om gratis te parkeren op de Brugse Steenweg.

Met vriendelijke groeten en graag tot ziens,

Beoordeeld op 8 augustus 2022 via mobiele applicatie

Zeer vriendelijk personeel, ruime kamer en zeer proper!!! Het ontbijt was ook zeer lekker en voldoende variatie!!Het was de 2de keer dat wij bij Ibis Styles in Nieuwpoort op vakantie waren en wij gaan zeker nog terug!!

Datum van verblijf: juli 2022
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van ibis Styles Nieuwpoort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2022

Beste Lieve,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.

bedankt voor uw beoordeling! We horen graag dat u tevreden was over de netheid van ons hotel en de kamer. Wat fijn ook dat het ontbijt naar wens was.

Een volgende keer staan we met plezier weer voor u klaar.