Vio.com
Skyscanner.com
ZenHotels.com
Beoordeeld op 13 augustus 2022

Om 11u20 al een sms gekregen dat kamer klaar was
Supervriendelijk ontvangen, mooie ruime, propere kamer (we hadden kamer "strand"). Goed bed.
Ontbijt mag je zelf samenstellen, alles aanwezig.
Plaats om je fietsen binnen te plaatsen.

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 30 april 2022

in centrum van nieuwpoort
is naast B&B ook een ijssalon
snelle en vriendelijke bediening
met artisanaal ijs van uitstekende kwaliteit
verzorgde ijscoupes en cappuccino met versnaperingen
sanitair heel verzorgd

Datum van verblijf: april 2022
Beoordeeld op 20 maart 2021

+ de ligging was zeer goed, op wandel afstand van alles. zeer vriendelijke gast vrouw. lekker ontbijt naar keuze. ruime kamers. goed bed. aangename leefruimte.
- Geen tegenvallers gevonden! misschien kleine suggestie is om een keertje de kamer op te frissen met een nieuw laagje verf. Voor ons was het een top verblijf

Datum van verblijf: maart 2021
Beoordeeld op 9 augustus 2020 via mobiele applicatie

Gelegen in het centrum van Nieuwpoort stad. Mooie kamer met ruime badkamer. Ontbijt zeer lekker door de Coronatoestanden geen buffet maar dat werd perfect opgelost. Lijstje invullen met het gewenste en 's morgens alles aanwezig was perfect. Super vriendelijke gastvrouw waar niets teveel voor was. Als we terug naar Nieuwpoort gaan zal het zeker daar zijn! Gratis parkeren in de straat achter de B&B geen enkel probleem en slechts twee minuutjes wandelen. Werkelijk zeer tevreden.

Datum van verblijf: augustus 2020
Beoordeeld op 6 januari 2020

We kwamen om eventjes te bekomen. Uiterst vriendelijk ontvangst, mooie grote kamers met alles erop en eraan. Zeer lekker ontbijt. Vlak bij het openbaar vervoer en meer dan genoeg keuzes om heerlijk te gaan eten.
We komen er alvast terug en onze hond was ook welkom en dat is voor ons gewoon uniek, want we gaan niet op weekend als ons diertje niet mee mag.

Kamertip: bovenste verdieping heel rustig maar voor oudere personen een kleine inspanning.
Datum van verblijf: januari 2020