Beoordeeld op 6 januari 2020

We kwamen om eventjes te bekomen. Uiterst vriendelijk ontvangst, mooie grote kamers met alles erop en eraan. Zeer lekker ontbijt. Vlak bij het openbaar vervoer en meer dan genoeg keuzes om heerlijk te gaan eten.
We komen er alvast terug en onze hond was ook welkom en dat is voor ons gewoon uniek, want we gaan niet op weekend als ons diertje niet mee mag.

Kamertip: bovenste verdieping heel rustig maar voor oudere personen een kleine inspanning.
Datum van verblijf: januari 2020
Beoordeeld op 8 juli 2019

Voor een geocache CITO event (CITO = cash in, trash out, waar we achtergelaten vuilnis oprapen en verzamelen) gecombineerd met vriendenbezoek toch maar een overnachting geboekt. Blij dat ik deze heb gevonden. Ruime slaap- en badkamer, vriendelijke gastvrouw, lekker ontbijt waarbij er rekening werd gehouden met de op voorhand doorgegeven lactose- en glutenintolerantie. Niet evident dus des te meer geapprecieerd. Zeer goede bedden ! 's morgens wakker geworden met heerlijke geuren vanuit de keuken (broodjes of zo). Een nacht te kort eigenlijk, maar nu hebben we weer een mooi plekje leren kennen.

Kamertip: kamers met trappen te bereiken, dus voor wie minder te been is, beter een lagere kamer vragen
Datum van verblijf: juli 2019
Beoordeeld op 6 november 2018

Nette ruime kamer.
Zalig bed,vriendelijke gastvrouw.
Ontbijt zeer lekker,vers fruitsap en fruitsalade.
Keuze uit gekookt eitje,omelet,spiegelei.
Parkeren in de straat is blauwe zone,iets verder gratis parkeren.
Wij komen vraag nog eens terug.

Datum van verblijf: november 2018
Beoordeeld op 18 september 2018

Hier geboekt omwille van de locatie, en zeker geen spijt van gehad. Vriendelijke gastvrouw, heerlijk uitgebreid ontbijt, eenvoudige maar mooie kamer. Een adresje om te onthouden, wij komen hier nog terug.

Datum van verblijf: september 2018
Beoordeeld op 9 september 2018 via mobiele applicatie

Mooie grote kamers en sympathieke ontvangst.
Zeer proper en het ontbijt is zeer uitgebreid.
Goed geslapen. Gratis water en koffie. Leuk ontspannen in gemeenschappelijk salon. Ook lekker ijs en pannenkoeken in de verbruikzaal van het ijssalon. Wij komen terug.

Datum van verblijf: september 2018