ZenHotels.com
Beoordeeld op 2 december 2017

Gastvrije gastvrouw! Ruime, basic kamer, met zalige bedden en lekkere regendouche. Door rioleringswerken, waren onze schoenen bevuild, deze werden direct gereinigd door de gastheer. Het ontbijt is vers, ruim voldoende en smakelijk, de eetzaal voelt wat koel aan, maar niet storend. Gratis koffie met cake, snoepjes ter beschikking in de living. Ook gratis flesje water op de kamer net als andere warme dranken. Zeer correcte prijs. Vlakbij de markt van Nieuwpoort stad en bij de tram aan de kaai. Niet twijfelen gewoon reserveren.

Datum van verblijf: december 2017
Beoordeeld op 24 september 2017

Gelegen in Nieuwpoort stad op ongeveer 300 meter van de kusttram. Zeer ruime kamer bestaande uit aparte slaapkamer en zithoek. Zithoek met tafel en twee stoelen, zitbank, tv, koelkast, water, koffie en thee aangeboden op de kamer. Zeer goed ontvangst, wij mochten om 12 uur de kamer reeds binnen. Onder is er een gemeenschappelijke woonruimte waar ook weer thee, koffie, cake,.. Ter beschikking is. Leuke tuin om in te zitten. Gastvrouw kwam meteen met kussens naar buiten. Auto dien je in de volgende straat te parkeren maar de gastvrouw hielp met de koffers. Zeer verzorgd ontbijt. Heeft voor ons veel voordelen tov een hotel.

Datum van verblijf: september 2017
Beoordeeld op 19 augustus 2017 via mobiele applicatie

De kamers waren netjes en proper maar de inkom en eetzaal was zeker niet aantrekkelijk . De ontvangst was zeer vriendelijk maar het ontbijt was simpel , de croissants wat verbrand .
Voor die prijs vind je andere en betere in de buurt . Geen hoogvlieger , ga niet meer terug .

Datum van verblijf: augustus 2017
olivierwillaert, Guest Relations Manager van Gastenverblijf De Arend, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 augustus 2017

Beste Chocolaterie 1966
Dank voor uw beoordeling. Helaas bent u anoniem en kunnen wij niets meer veranderen aan uw indruk over onze B&B, jammer. Wij waarderen uw erkenning voor onze vriendelijkheid en de propere kamers. Van de bewuste croissants en het ontbijt hebben we enkele foto's op Tripadvisor geplaatst. Vriendelijke groeten, steeds welkom!
Tania & Olivier

Beoordeeld op 18 juni 2017 via mobiele applicatie

Prachtige bed and breakfast, super luxueus, erg goed ontbijt en zeer vriendelijke ontvangst. Ruime kamer en suite. Alles aanwezig, en pike in het centrum, 3 min van de jachthaven. Ik kan deze locatie alleen maar aanraden.

Datum van verblijf: juni 2017
Beoordeeld op 14 juni 2017 via mobiele applicatie

Allemaal pannenkoek en sommige met bolletje Ijs gegeten. Alles was super lekker en vers! Bediening was top!
Bovendien mooi weer gehad en zo kunnen genieten van de gezellige tuin.
Kinderstoel was aanwezig.

Datum van verblijf: mei 2017