Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
PricelineUS$ 139
eDreamsUS$ 139
Agoda.comUS$ 139
Vio.comUS$ 139
EtripUS$ 139
StayForLong
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (98)
Beoordelingen filteren
98 resultaten
Waardering van reizigers
18
39
26
7
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
18
39
26
7
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 98 beoordelingen
Beoordeeld op 20 november 2018

Ondanks problemen met de website bij het boeken, zeer vriendelijk onthaalt. Over de gehele lijn, zeer vriendelijk personeel. Wij hadden een gastronomisch vis weekend geboekt. Eten super lekker (ex-De Kotter), maar voor ons is vol pensioen iets teveel van het goede. Half pensioen was beter geweest. Kleine opmerking, afsluiter was tournedos, voor een vis weekend wel eigenaardig... De studio was in orde. Animatie was aangenaam.

Datum van verblijf: november 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Pieter55
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 juli 2018

We gingen langs voor een drankje en een maaltijd, maar de bediening was gewoonweg onvriendelijk. We zijn dan ook snel vertrokken en elders gaan uit eten waar we ons wél welkom voelden. Misscien was het dan wel wat duurder, maar hebben we tenminste gezellig gegeten.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank michaelvF3924BJ
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 april 2018

Goede vlotte en vriendelijke bediening. Visschotel met puree aardappelen a 18euro is een goede prijs voor een eerlijke maaltijd! we komen zeker terug! huiswijn was zeer lekker! andere gerechten zijn doorsnee aanbiedingen maar aan de reacties van andere tafels ook lekker! Veel kinderschotels

Kamertip: Zicht op vaargeul is super!
Datum van verblijf: april 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 1958Francisp
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 januari 2018

Midweek geboekt. Appartement met 1 slaapkamer, wat ruim is voor 2 personen. Alles is aanwezig wat men nodig heeft. Alles proper. De brasserie, aangenaam vernieuwd kader, men kan hier een snack eten en veel variatie aan drank aan redelijke prijzen. Lekker ontbijt buffet. Een pluspunt is ook de bakkerdienst s'morgens.Minpunt is het uur van vertrek 10u.In het laagseizoen voordelige prijzen.

Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 454RogerD
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 november 2017 via mobiele applicatie

Studio voor twee, gezellig en goed. Onthaal perfect.

Goed restaurant prijs kwaliteit. Volgens mij kan je hier de goedkoopste ijscrême van de kust vinden.

Gezellig zwembad...

Gezellige vernieuwde cafetaria/restaurant.

Ik kom er zeker nog terug...

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank 314frankm
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken