Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top avond!”
Beoordeling van Brasserie Couteau

Brasserie Couteau
Geclassificeerd als nr. 10 van 265 Restaurants in Knokke-Heist
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 17 - US$ 38
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer vlotte bediening, vriendelijk personeel, heerlijke gerechten, prijs kwaliteit = zeker niet duur & ons hondje is met open armen ontvangen Een echte aanrader aan de zeedijk!

Datum van bezoek: juni 2021
Bedank Pioneer20621719080
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (300)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 301 beoordelingen

6 juni 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goede ontvangst. Vriendelijke en snelle service! Aangenaam zitten. Proper sanitair. Zeer lekker gegeten! We komen zeker terug!

Datum van bezoek: mei 2021
Bedank Anneliesken
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2020 beoordeeld

Een heerlijke lunch gegeten bestaande uit scampi's geserveerd met een overheerlijke puree. De vriendelijke bediening was inclusief!

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank AndreasV1948
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 september 2020 beoordeeld

Verschillende malen geweest...lekker gegeten...allemaal vers daarom waarschijnlijk een kleine kaart..vriendelijk personeel en de eigenaar loopt rond in de zaak om bij de mensen aan tafel al eens een babbeltje te slaan.. prijsklasse €€€

Datum van bezoek: september 2020
Bedank NorthStar065
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten, zeer mooie menukaart, goede/ originele keuken, verse producten. Maar vandaag hadden we pech, want de eigenaar werd zeer ongeduldig en cynisch omdat we niet hadden gelezen dat je max 4 gerechten per tafel mocht bestellen. Met 8 personen kun je dus best 2 tafels nemen :-).

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank ManouR11
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brasserie Couteau bekeken, bekeken ook

Knokke-Heist, West-Vlaanderen
Knokke-Heist, West-Vlaanderen
 
Knokke-Heist, West-Vlaanderen
Knokke, Knokke-Heist
 

In Brasserie Couteau geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.