Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Manoir du Dragon(Knokke-Heist)
US$ 369
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
HuysHoeve(Knokke)
US$ 177
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Lugano(Knokke-Heist)
US$ 325
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hotel St. Pol.(Knokke-Heist)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 175
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel du Soleil(Knokke-Heist)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 143
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel Ter Zaele(Knokke-Heist)
US$ 131
US$ 120
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 193
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Lebeau Hotel Zoute(Knokke-Heist)
US$ 226
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 20% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 20% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 284 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

La Reserve(Knokke-Heist)
US$ 565
US$ 545
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
Hotel Albert-Plage(Knokke-Heist)
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
Beoordelingen (55)
Beoordelingen filteren
55 resultaten
Waardering van reizigers
8
28
16
3
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
8
28
16
3
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 55 beoordelingen
18 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima schoon hotel met ruime, eenvoudige kamers op een zeer goede locatie vlak bij het strand. Vriendelijke medewerkers. Het ontbijtbuffet was goed en ruime keuze.

Het is wel even zoeken naar een parkeerplaats maar voor 5 euro parkeer je een hele dag.

Al met al geen luxe hotel maar voor 1 of enkele nachten prima.

Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
Bedank Frank P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 mei 2016 beoordeeld

Een aanrader.Personeel heel vriendelijk en gedienstig.uitgebreid ontbijtbuffet met lekkere,verse koffiekoeken en veel vers fruit.Dicht bij de dijk.Mooie gerenoveerde kamers.Sommige met terras.De donker gekleurde handdoeken zijn niet zo vrolijk.

Kamertip: beste uitzicht
  • Verbleef: april 2016, reisde alleen
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank pipa239
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2015 beoordeeld

We hadden een kamer voor het w-e op het eerste verdiep. Vanaf 's morgens vroeg hoor je de douches en de wc's lopen van alle bovenverdiepen, het is net of je onder een waterval slaapt. Bovendien beginnen ze bij dageraad met de meest luidruchtige stofzuiger ooit de gang te poetsen, ook op zondag. De kamer heeft geen enkele charme en de badkamer is totaal verouderd, met een klein bad en een doucheslang die je zelfs nergens kan ophangen. Het geheel heeft een flinke opknapbeurt nodig. Maar de eigenaars zijn vriendelijk en het ontbijt correct.

Kamertip: Misschien zijn de kamers op de bovenste verdiepen rustiger.
  • Verbleef: augustus 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Jacques S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 mei 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Ben hier voor mijn werk dit is een prima hotel in een rustige buurt. zeer mooie wijk dichtbij de zee
Iets voor de echte genieters
Ik zou hier zo weer naar toe gaan ontbijt is superzeker in de zomer is dit een goede bestemming om lekker te eten en bij te komen.

Verbleef: mei 2015, reisde voor zaken
Bedank Ed B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 februari 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij onze aankomst een zeer vriendelijke ontvangst en voldoende uitleg en informatie die nuttig is tijdens de duur van het verblijf over het hotel zelf en de activiteiten in de omgeving. Grote ruime en propere kamer. Goed bed. De badkamer is helaas zeer klein en kan absoluut een opfrissertje gebruiken. In het restaurant is het eten ok, gewoon maar toch goed. De service is uitstekend en zeer vriendelijke bediening. Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en zeer lekker. Groot assortiment aan broodsoorten en koeken. Ook voldoende keuze beleg. Prijs kwaliteit is ook ok.

Verbleef: februari 2015, reisde met een partner
Bedank Wigria
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken