Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (57)
Beoordelingen filteren
57 resultaten
Waardering van reizigers
9
29
16
3
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
9
29
16
3
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 57 beoordelingen
Beoordeeld op 14 augustus 2015

We hadden een kamer voor het w-e op het eerste verdiep. Vanaf 's morgens vroeg hoor je de douches en de wc's lopen van alle bovenverdiepen, het is net of je onder een waterval slaapt. Bovendien beginnen ze bij dageraad met de meest luidruchtige stofzuiger ooit de gang te poetsen, ook op zondag. De kamer heeft geen enkele charme en de badkamer is totaal verouderd, met een klein bad en een doucheslang die je zelfs nergens kan ophangen. Het geheel heeft een flinke opknapbeurt nodig. Maar de eigenaars zijn vriendelijk en het ontbijt correct.

Kamertip: Misschien zijn de kamers op de bovenste verdiepen rustiger.
Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Jacques S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 mei 2015 via mobiele applicatie

Ben hier voor mijn werk dit is een prima hotel in een rustige buurt. zeer mooie wijk dichtbij de zee
Iets voor de echte genieters
Ik zou hier zo weer naar toe gaan ontbijt is superzeker in de zomer is dit een goede bestemming om lekker te eten en bij te komen.

Datum van verblijf: mei 2015
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Ed B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 februari 2015 via mobiele applicatie

Bij onze aankomst een zeer vriendelijke ontvangst en voldoende uitleg en informatie die nuttig is tijdens de duur van het verblijf over het hotel zelf en de activiteiten in de omgeving. Grote ruime en propere kamer. Goed bed. De badkamer is helaas zeer klein en kan absoluut een opfrissertje gebruiken. In het restaurant is het eten ok, gewoon maar toch goed. De service is uitstekend en zeer vriendelijke bediening. Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en zeer lekker. Groot assortiment aan broodsoorten en koeken. Ook voldoende keuze beleg. Prijs kwaliteit is ook ok.

Datum van verblijf: februari 2015
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Wigria
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 januari 2015

Eindjaar en Nieuwjaar overnacht in hotel Lido in Knokke. Op de site zag het er allemaal veelbelovend uit maar in het echt viel dit toch wel wat tegen. Ontvangst was eerder koel, lift naar de kamer voor amper 2 personen of 1 persoon met koffer. Hal boven tamelijk troosteloos en donker. Kamer viel wel mee qua grootte en opbergruimte maar badkamer was piepklein. Juist plaats voor bad, pompbak en wc en daartussen juist ruimte voor 1 persoon om te staan. Geen licht boven de pompbak wat heel onhandig is als je je als vrouw wil opmaken. Vloer in de badkamer zag er niet proper uit door de vele zwarte krassen op die witte vloer. Vanop het toilet zag je ook stofhoopjes in de hoeken onder de pompbak. Wel prima bed en goed ontbijt. Afrekening verliep ook weer tamelijke koel. Op nieuwjaarsdag zat er wel een superlieve vriendelijke dame aan het onthaal!

Kamertip: Kamers aan de voorzijde zagen er groter uit.
Datum van verblijf: januari 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Magda V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 september 2014

Rustig gelegen hotel. Dichtbij strand en zee.
Mooie kamer en goed bed.
Vriendelijk personeel. Verzorgd ontbijt. Privéparking tegen betaling. Fietsen ter beschikking , eigen fietsen kunnen 'nachts in afgesloten garage.
Aanrader voor weekendje aan zee.

Datum van verblijf: september 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Hilde280761
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken