Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Verwennerij”

Beoordeling van B&B De Tuinkamer

B & B De Tuinkamer Knokke
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
B & B De Tuinkamer Knokke
Tuinkamer 1 Tuinkamer 2
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
B & B De Tuinkamer Knokke
Tuinkamer 1
Tuinkamer 2
Kamer 2
ontbijtmand
Ontbijt wordt op de kamer gebracht
privé terras kamer 1
Gratis gebruik fietsen
Knokke het Zwin
Knokke het strand
Duinen met zicht op de zee
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 2 badkamers, met plaats voor 4 gasten
Knokke-Heist, West-Vlaanderen

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Annemie M
Niveau 2 bijdrager
9 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
“Verwennerij”
Beoordeeld op 18 september 2017 voor een verblijf in september 2017

We kwamen laat aan, maar werden toch hartelijk verwelkomd. Romantische locatie in de tuin. Heerlijk ontbijt en extra verwennerij tussendoor. Een aanrader!

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
20 sep 2017
Hartelijk dank voor deze super recensie! We verwelkomen jullie graag bij een volgende gelegenheid.Vriendelijke groeten - Eddy en Tine - B&B De Tuinkamer - Knokke
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Chrisca D
Bormes-Les-Mimosas, Frankrijk
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Perfect +++”
Beoordeeld op 16 januari 2017 voor een verblijf in december 2016
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Het was een moeilijke tijd voor mij, maar ik had een prachtige kamer met alles erop en eraan, en ik wil vooral de enorme lieve Tine & Eddy bedanken voor de steun die ze me gegeven hebben, ik zal dit nooit vergeten, en ik hoop terug op vakantie te komen in betere omstandigheden.......
De tuinkamer is de " perfecte plaats " voor te verblijven in Knokke. Prachtige kamer,een perfect ontbijt,
Hartelijk dank Tine en Eddy

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ToonB64
1 beoordeling
“prachtige B&B met zeer vriendelijke en behulpzame gastheer en -vrouw”
Beoordeeld op 29 september 2016 voor een verblijf in september 2016

Eddy en Tine zijn heel lieve mensen die me erg goed geholpen hebben bij een noodgeval. Ze dachten mee en hielpen grandioos waar mogelijk. De B&B is prachtig: comfortabel, mooie materialen en accessoires, luxueus, van alle gemakken voorzien, prachtig afgewerkt en keurig schoon. Het ontbijt was een klein feestje. Het tuintje is smaakvol en biedt veel privacy.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Zeer lieve en behulpzame gastheer en -vrouw
Reisgroep: Solo
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 okt 2016
Hartelijk dank Toon voor deze super review !- We hopen jullie beiden in de toekomst opnieuw als gasten te kunnen verwelkomen in onze b&b - vriendelijke groeten Eddy en Tine.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Naruedee ...
Bangkok
Niveau 4 bijdrager
27 beoordelingen
7 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 10 nuttige stemmen
“Gezellige eigenaren en heerlijk ontbijt”
Beoordeeld op 22 mei 2016 voor een verblijf in april 2016

Mooie kamer in de tuin, goed bed en douche.
Gratis fietsen, vlakbij het station. Ongeveer 20 minuten met de trein naar Brugge.
Vriendelijke eigenaren en elke morgen een super lekker ontbijt!

Dankjewel voor de gastvrijheid,

Groetjes Pim en Miki

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Breakfast
Minpunten: nothing
Reisgroep: Echtgenoot/partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Oudere reizigers
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
23 mei 2016
Bedankt Pim en Miki voor deze fijne revieuw. Jullie waren erg fijne en leerrijke gasten. Indien we ooit terug naar Chang Mai gaan komen we zeker jullie b&b bezoeken. Vriendelijke groeten - Tine en Eddy
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Modave, België
Beoordeeld op 9 maart 2014 voor een verblijf in maart 2014
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Beautiful decoration
Reisgroep: Echtgenoot/partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
DenWal
Luxemburg Stad, Luxemburg
Niveau 5 bijdrager
50 beoordelingen
7 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 46 nuttige stemmen
Beoordeeld op 10 mei 2015 voor een verblijf in mei 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: la vue du lit sur le jardin
Reisgroep: Avec mon époux(se) / partenaire
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen