Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 97
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
US$ 96
Aanbieding bekijken
Hotels.com
US$ 96
Aanbieding bekijken
PricelineUS$ 97
TravelocityUS$ 96
Orbitz.comUS$ 96
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (173)
Beoordelingen filteren
173 resultaten
Waardering van reizigers
82
77
12
1
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
82
77
12
1
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 173 beoordelingen
Beoordeeld op 25 maart 2021 via mobiele applicatie

Een fijn verblijf tijdens Covid. Alles was zeer goed geregeld.
Vriendelijk ontvangst met voldoende uitleg, lekker en uitgebreid ontbijt, goede service bij take away.

Kamer is ruim en licht. Enig minpuntje is dat op website 'douche en bad' vermeld wordt bij superieure kamer. Dit moet echter zijn douche OF bad.

Fijne ervaring, wij komen terug.

Datum van verblijf: maart 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Dem02014
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 maart 2021

Heel vriendelijke dame bij het inchecken. We kregen ook nuttige informatie betreffende Covid-19 en waar het mondmasker moest gedragen worden in het hotel en in Knokke.
Bij het binnenkomen van onze kamer wachtte ons een aangename verrassing. Een hele lichte kamer met 3 vensters, badkamer met ligbad en een terrasje.
Er was ook een lekkere attentie voorzien.
Het ontbijt bestel je nu in Coronatijden via een lijst die je aan de vooravond aan de receptie overhandigd. Op het gekozen tijdstip ga je met zijn tweetjes de twee plateau's ophalen. Alles is super hygiënisch verpakt. Heel lekker en vers ontbijt.
Goede prijs / kwaliteit verhouding voor Knokke. Wij zijn fan en komen zeker nog terug.

Datum van verblijf: februari 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank emilie0gastronome
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 september 2020 via mobiele applicatie

Ontzettend vriendelijke mensen. Veel aanpassingen gedaan in verband met covid. Kamer was proper. Terras was duidelijk niet gepoetst. Veel uitwerpselen van vogels. Spijtig. Ontbijt goed geregeld. Blijft mijn favo hotel in knokke.

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank katcas2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Robin Schluter, Owner van Hotel St. Pol., reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 september 2020

Beste mevrouw,

Hartelijk dank voor uw feedback en uw aanbeveling van ons hotel.

Het is enorm fijn om te lezen dat u zo positief verrast was door onze maatregelen die we hebben genomen in verband met de Corona . Van onze propere kamers, tot ons ontbijt.

Jullie opmerking over het terras nemen wij zeker mee en bespreken we met ons kamerpersoneel om zoiets in de toekomst te vermijden.

Wij hopen dat wij u in de toekomst vaker mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,

Robin Schluter

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 november 2019

We logeerden een nacht in dit hotel en waren heel tevreden. De standaardkamer was heel proper en we werden zelfs nog verwelkomd met een kleine attentie die op ons bed lag. Er was een supervriendelijke ontvangst aan de receptie en we kregen heel wat duidelijke info ivm met de omgeving. Het hotel heeft een afgesloten parking en een afgesloten ruimte voor fietsen. Er is zelfs gelegenheid om je elektrische fiets op te laden.Wat zeker een pluspunt is. Het hotel heeft een superligging direct aan het zwin van waaruit je prachtig kan wandelen en fietsen. Maar ook voor shoppers is het ideaal gelegen. En last but not least was het ontbijt echt fantastisch. Er was aan alles gedacht, tot het zelfs bakken van een wafel, snoepjes voor kindjes als allerlei zoet en hartig beleg. Kortom een aanrader om naar toe te gaan!!

Datum van verblijf: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank juffie01
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Manager_StPol, Frontdesk van Hotel St. Pol., reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 december 2019

Beste gast,

Eerst en vooral wensen wij u te bedanken om de tijd te hebben genomen om een review te schrijven op Tripadvisor.

We zijn zeer blij te lezen dat u een fijn verblijf bij ons heeft gehad en dat u heeft genoten van ons hotel en onze services. Uw tevredenheid is onze prioriteit en uw positieve feedback is voor ons een extra motivatie om ons verder te blijven inzetten. Bedankt voor de mooie woorden.

We hopen u spoedig terug te mogen begroeten.

Met vriendelijke groeten,

Nathalie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 september 2019

Niets op aan te merken aan dit hotel. De vriendelijke ontvangst, de mooie kamers, de privé parking voor fietsen en wagens en vooral het ontbijtbuffet. Dat is zeer ruim en voldoende en enorm uitgebreid met verschillende soorten brood, keuze uit roerei of spiegelei, verschillende kaassoorten en beleg, yoghurt, vers fruit en keuze uit verschillende fruitsappen, koffie, thee. Niets onbreekt aan dit hotel op wandelafstand van het zwin.

Kamertip: kamers 16 en 18 zijn rustig gelegen
Datum van verblijf: september 2019
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank xax y
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Manager_StPol, Frontdesk van Hotel St. Pol., reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 december 2019

Beste gast,

Hartelijk dank voor uw bevindingen op deze site.

We zijn verheugd te lezen dat we hebben kunnen bijdragen aan een fijne midweek voor u in Knokke. Het doet ons plezier te lezen dat alles naar wens was en dat u vooral genoten heeft van ons uitgebreide ontbijt.

We delen uw opmerkingen graag met ons hele team en kijken er alvast naar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in Hotel St. Pol Knokke Zoute.

Met vriendelijke groeten,

Nathalie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken