Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Hotels.com
Expedia.com
Orbitz.com
Travelocity
alle 11 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (119)
Beoordelingen filteren
119 resultaten
Waardering van reizigers
56
49
10
4
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
56
49
10
4
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 119 beoordelingen
Beoordeeld op 24 september 2020

We hebben dit hotel geboekt via een Bongo-bon, anders was dit voor ons waarschijnlijk te prijzig geweest. Maar wel genoten van de luxueuze suite en de uitstekende service. Als ontbijt ontvingen we een ontbijtmand aan een schappelijk tarief waarmee we ruim toekwamen.

Datum van verblijf: september 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Quest748232
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juli 2020

Goed gelegen op 2 min wandelen van de dijk. Het centrum van Knokke (Lippenslaan enz.) ligt wel op 50 min wandelen (op 15 min met de kusttram).
Wij hadden een ruime kamer, die heel netjes gepoetst was.
De receptionist was vriendelijk.
Mogelijkheid om een garagebox te huren voor € 20,00 per dag.
Enige minpuntje: de kamerdecoratie was niet 'ons ding' (rendierhoofd, twee dierenschedels...)

Datum van verblijf: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank JanaA756
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juli 2020

Perfecte en zeer vriendelijke ontvangst! Kamers/ Suites zijn zeer mooi en voorzien van alle comfort.
Aanrader! Wij gaan zeker terug. Ook de ligging is zeer goed. enkel parkeren is niet simpel in hoogseizoen. Doch men kan ook een garagebox van de Laurier bijhuren. Het enige probleem is...deze zijn niet groot ( smal )....en mijn wagen kon er niet in hehe

Datum van verblijf: juli 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank YvesJuchtmans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 maart 2020

mooie kamers, lekker ontbijt, ideale ligging.
de kamers zijn zeer mooi en voorzien om zelf iets klein te verorberen; de ligging dichtbij zee maakt het ideaal om leuke wandelingen te maken. leuk idee dat het ontbijt aan de deur klaargezet wordt

Kamertip: hardere matras aub
Datum van verblijf: februari 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank janenels2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 maart 2020

Mooie, nette, stijlvolle kamers. Alles is aanwezig wat je nodig hebt.
Goed geïsoleerde kamers.
Uitstekende ligging: 200m van strand, straat oversteken en je hebt een tramverbinding. Heel gemakkelijk!
Vriendelijke receptie: geeft tips waar je lekker ontbijt en dergelijke kan vinden! Top!
Onze trouwe viervoeter werd heel hartelijk onthaald!

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank clementemma123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken