Super ontvangst door de gastvrije gastvrouw en gastheer! Dankjewel Nadine en Kris!
Gezellige, zeer goed onderhouden en voorzien van alle comfort gîte.
Kamers voorzien van douche en toilet.
Leuke uitstappen en wandelingen in de buurt!
Perfect weekend gehad met vrienden!
Altijd leuk om weer te keren naar deze plek. De geur van de bossen, de geur en de gezellige warmte van het haardvuur, de topontvangst van de gastvrouw. A place to be!
Nollevaux, de zwarte kerktoren te midden van de natuurstenen huisjes met hun leien daken en de boerderijtjes met hun verweerde houten inkompoorten. De tijd is hier duidelijk blijven stilstaan. Ik parkeer de wagen op de kasseien voor "Le Saint Urbain". En al meteen als ik uitstap snuif ik de geur op van de rozenstruik die langzaam de brievenbus overwoekert, de lavendel in de voortuin, de viooltjes aan de voordeur, het versgemaaide gras. Maar bovenal wordt ik overweldigd door de hartelijkheid waarmee Nadine me komt verwelkomen. Ze toont me het vakantiehuisje, met zijn zware eiken balken, zijn terracotta vloeren, zijn gigantische open haard, maar ook met zijn volledig ingerichte keuken met vaatwas, microgolf... Modern comfort en auteticiteit gaan hier hand in hand Alles wat men nodig heeft is aanwezig, tot en met de wandelkaarten, wifi, uitleg over bakkers en winkels in de buurt... We zetten ons gezellig op het terras, met een "un vieux Orval !". Het gekwetter van de vogeltjes is het enige dat op dit moment de stilte verbreekt. Ik zie in de groententuin naast het huis een vrouw haar aardbeien inspecteren. 94 jaar, zegt Nadine... Niet te verwonderen, antwoord ik.
Was het eenvoudig om de woning te boeken? | Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk? |
Hoe was de sleuteloverdracht? | Algemene staat van de woning |
Beddengoed & matrassen | Keuken & keukengerei |
Hoe schoon was de badkamer? | Overige faciliteiten & voorzieningen |
Service |
TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Door verder te gaan aanvaard je onze cookies.