Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (19)
Beoordelingen filteren
19 resultaten
Waardering van reizigers
19
0
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
19
0
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 19 beoordelingen
Beoordeeld op 15 augustus 2018

Uitstekende B&B! Enkel pluspunten : Zeer uitgebreid en lekker ontbijt, heel rustig gelegen, fietsen ter beschikking, alles zeer netjes , goed bed, airco op de kamer. Ook supervriendelijke mensen! Prijs - kwaliteit verhouding is goed.
Bedankt Hans en Sonja voor de mooie vakantie aan zee.
Groetjes Nena en David

Verbleef: augustus 2018, reisde met een partner
Bedank davidP1420AC
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juli 2018 via mobiele applicatie

Voor ons was dit de eerste keer dat we bij iemand in huis verbleven. Maar we zijn een geweldige ervaring rijker. Een heerlijke kamer, een heerlijk bed, een heerlijke douche en een super lekker ontbijt met veel biologische producten.
We mochten ook gebruik maken van de fietsen om ons te kunnen verplaatsen. Het is een kleine 10 minuutjes fietsen naar het strand en het centrum. Ligging van het huis is heerlijk rustig.
Hans en Sonja, heel erg bedankt voor deze heerlijke dagen.

Peter en Ilonka.

Verbleef: juli 2018, reisde met een partner
Bedank Ilonka S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
paardje, Eigenaar van B&B De Pluvier, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 juli 2018

Dat doet ons heel erg plezier. Hartelijk dank.
Hans en Sonja

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 november 2017 via mobiele applicatie

Bij Sonja en Hans kom je thuis. We hebben genoten van een rustig en mooi weekend. Super ontvangst en een mooie en rustige kamer met een ontbijt om U tegen te zeggen. Voor ons is het een dikke ++++ . Wij raden het ten zeerste aan en komen graag terug

Verbleef: november 2017, reisde met een partner
Bedank BettyC2412
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 oktober 2017

Je komt bij De Pluvier in een rustige, discrete en zeer nette B&B. Lekker en overvloedig ontbijt. De gastvouw- en heer stellen service voorop. Mijn vraag of het niet stoorde dat ik om 23.30 uur een douche nam , lokte het antwoord uit dat dat niet uitmaakte. Ik was immers hun gast. O ja, heel goed bed... meer en beter dan gewoonlijk geslapen... en dat is niet alleen de zeelucht.

Kamertip: Er is maar 1 kamer dus alle aandacht is voor u!
  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank StefV352
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2017 via mobiele applicatie

Wij hebben genoten van ons verblijf bij Sonja en Hans in een aangename sfeer met respect voor de privacy. Heel lekker uitgebreid en gevarieerd ontbijt!!! Zeer nette kamer en badkamer met oog voor kleine "verwennerijtjes". Super adresje!!! Komen nog zeker terug!!!

Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
Bedank Katiarudi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken