Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 86
Geen aanbetaling vereist
Expedia.com
US$ 127
Volledig restitueerbaar voor 16-06-23
Geen aanbetaling vereist
Vio.com
US$ 82
PricelineUS$ 86
Hotels.comUS$ 127
TravelocityUS$ 127
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (96)
Beoordelingen filteren
96 resultaten
Waardering van reizigers
8
27
22
20
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
8
27
22
20
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 96 beoordelingen
Beoordeeld op 25 augustus 2022

Over het eten, bediening en vriendelijkheid valt er geen slecht woord te zeggen maar als men in detail naar de zuiverheid van de kamer als zowel de gemeenschappelijke ruimtes kijkt, zie je dat de snelheid primeert boven de grondigheid. Gebouwen zijn duidelijk overgenomen van CM en hebben de structuur behouden van de jaren 70 zonder veel aanpassingen.

Datum van verblijf: augustus 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Dolphins_Mind
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 augustus 2022

Wij komen al sinds eind jaren zeventig naar dit hotel. We hebben al zowat alle formules geprobeerd in heel wat kamers. Deze zomer boekten we er eentje in een budgetkamer. 3 nachten HP. Slechts 30 euro goedkoper dan een Standaardkamer. Deze budgetkamer en de gangen errond zijn afgeleefd. Vuil. Er is vanalles stuk (raam, schakelaars, TV die ruisend lawaai voortbrengt...) 3 nachten geradbraakt uit bed gekomen. Bed heeft geen vering en dunnen harde matras. Een extra matras hielp niet echt. Het avondeten was smakeloos. Het personeel zeer karig in communicatie. Op website staat ' De persoonlijke sfeer en ruime keuze aan animatie maken van Corsendonk Duinse Polders de perfecte verblijfplaats voor jouw vakantie aan de Belgische kust!' Van persoonlijke sfeer is niets te merken (vroeger wel) en animatie was er niet. Ik schreef de manager aan en hij stelde een compensatie voor in de vorm van 1 nacht gratis verblijf met ontbijt in studio en 2de nacht aan de helft van de prijs. ik bedank voor dit aanbod want heb sowieso al teveel betaald voor die 3 nachten en spendeer dus geen geld meer aan dit hotel.

Datum van verblijf: augustus 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank grittam
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 augustus 2022

Wij zijn van 7/8 tot en met 10/8 naar daar geweest.
Kamer was oud vond ik. Maar het belangrijkste vond ik de hygiëne en dat was alles behalve in de badkamer. Die was echt niet oké.
Gordijnen plakken met ducktape vind ik totaal geen zicht in een hotel. Overal spinnenwebben.

Wel propere lakens.
Ontbijt was oké.
Avondmaal mocht meer variatie in voor kids.
Dit is niet herhaling vatbaar spijtig genoeg.

Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank Gwennieke135
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 augustus 2022

Het gebouw deed vroeger dienst als vakantieverblijf van de Christelijke Mutualiteit en straalt dit als hotel nog altijd uit. De (budget)kamers zijn erg basic en er is geen airco. Het sanitair is oké. In onze kamer hing het gordijn er half af en kregen we de temperatuur met geopend raam 's nachts niet lager dan 26°. Een pluspunt was het ontbijt in de reuzenrefter. Zeer verzorgd en uitgebreid. Het personeel was over het algemeen heel vriendelijk.

Kamertip: Het hotel ligt iets achterin langs de grote baan en de kamers aan de achterkant zijn heel rustig.
Datum van verblijf: juli 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Jacques V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 april 2022

Goede ligging, vriendelijk personeel, GEWELDIG uitgebreid ontbijt. Wij hadden een studio en deze voldeed volledig. Enige nadeel, het voelt ouderwets aan, maar men is bezig met vernieuwing. Zo was de straal van de douche net krachtig genoeg om onder te staan, maar niet krachtig genoeg om aangenaam te voelen. Ook de inrichting was ouderwets. Maar zeker goed genoeg om terug te komen en als uitvalsbasis voor de kust te dienen.

Datum van verblijf: april 2022
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank sledgeh9
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken