Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (196)
Beoordelingen filteren
196 resultaten
Waardering van reizigers
56
68
41
24
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
56
68
41
24
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 196 beoordelingen
Beoordeeld op 3 september 2019 via mobiele applicatie

Een verblijf in dit hotel is altijd pico bello in orde. De kamers zijn kraaknet en ruim met een prachtig uitzicht op de Noordzee en het strand. Het ontbijt buffet is uitstekend. Proficiat aan het personeel voor hun vriendelijke onthaal , je voelt je thuis.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank sonjal692
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2019

Het uitzicht is leuk op de 9de verdieping, ruime kamer met zeer goed groot bed en voldoende handdoeken en zeer rustig, zeer goede ligging en super vriendelijk personeel. Alleen jammer dat je voor de badjassen moet bijbetalen zou in de kamerprijs mogen zijn

Datum van verblijf: augustus 2019
Bedank hilde v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 januari 2019

Zéér aangenaam hotel met héél mooie marine kamer en mooi uitzicht. Zéér vriendelijk personeel, van baas tot poetsvrouw. U wordt er op uw wenken bediend. Degelijk en lekker ontbijtbuffet, als ook de dagschotels zijn van zéér degelijke kwaliteit. Een aanrader om zelfs je vakantie door te brengen.

Kamertip: kies voor Marine kamers, al dan niet rookvrij, ook honden zijn welkom
Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank naessenstania
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 november 2018

Een fijn hotel, meteen aan het strand gelegen. We hadden een ruime kamer op de 4e verdieping met een prachtig uitzicht op zee. De hond was ook welkom. Heerlijk om 's ochtends als de zon net op is slechts een paar stappen buiten het hotel te zetten en lekker over het strand te rennen met de viervoeter.

De eetzaal voor het ontbijt heeft uitzicht op zee en heeft een leuke inrichting die doet denken aan de belle époque.

Het zwembad is inbegrepen bij de prijs. Voor 15 euro per persoon kun je ook gebruik maken van een goed uitgeruste sauna.

De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Een fijne plek voor een lang weekend uitwaaien op het strand.

Datum van verblijf: november 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank RoyanvanVelse
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juli 2018

de service zowel de receptie als het morgenontbijt waren uitstekend.
De locatie en voorzieningen waren uitstekend.
goede tv en bed en douche,de kamer was zeer proper.
Spijtig dat we geen buitenzicht hadden.

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank eddycollin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken