Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (423)
Beoordelingen filteren
423 resultaten
Waardering van reizigers
101
144
90
64
24
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
101
144
90
64
24
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 423 beoordelingen
Beoordeeld op 1 januari 2023

Zeer aangename en toffe ervaring.
Vriendelijk personeel en zeer persoonlijke begroeting.
Het ontbijt is zeker aan te raden.
We komen terug.
We denken reeds aan een andere boeking in de loop van dit jaar

Datum van verblijf: december 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Christiane C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 december 2022

Super goede service ! Hele mooie kamers en super lekker ontbijt ! Zeer tevreden , heel erg proper totaal niets verkeerd op te merken ! Wij hadden bij een ander hotel geboekt ze hebben ons overgeboekt naar dit hotel tegen de zelfde prijs en absoluut niets slechts over te zeggen

Datum van verblijf: december 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank D5969DPkimh
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 november 2022

Mooie en grote kamer. Alles voorzien wat volgens ons nodig is om een aangenaam verblijf te hebben.. Lekker en uitgebreid ontbijt Uitstekende ligging vlak bij strand en zeedijk. Op wandelafstand van het station.

Datum van verblijf: november 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank V5950IOmathieug
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 november 2022

Ik miste aan de trap naar beneden rechts een trapleuning.
Verder was het verblijf zeer aangenaam.
Jammer dat het restaurant niet open was voor een diner op de aankomstdag en voor het ontbijt de andere ochtend maar we hebben meer dan genoeg mogelijkheden buiten het hotel gevonden.

Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Ilonka W
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 november 2022

onze kamer was mooi en verzorgd en steeds netjes gepoetst. 's nachts was het zeer rustig. het ontbijt was echt super. wij hebben genoten van ons verblijf. zeer vriendelijk personeel. we konden met onze vragen steeds bij hen terecht.

Datum van verblijf: oktober 2022
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marcske59
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken