Designkamer is de naam echt niet waard. Een kleine kamer met 2 vensters (balkondeuren) waarvan er 1 kapot glas was dus mocht en kon niet open. Krakende vloeren. Douche in bad , zeer glad.
Slecht , smal bed , donsdeken was oud, dit voelde je aan de structuur. Geen airco,
vermits er maar 1 venster op een kier kon, bleef de kamer steeds warm, ook 's nachts.
Met de raam openslapen was ook niet te doen, sliepen boven de ingang , op het vijfde en werden om 2.00 u gewekt omdat het hotel de rolcontainers buiten zetten voor het ophalen van de vuilkar. Vanaf 5.00 u werden de straten gepoetst en heel de nacht door last van pratende of krijsende voorbijgangers en mensen die voor de ingang gaan roken met het nodige lawaai. Hotel wel proper en ontbijt goed. Sauna was voor ons heel goed. Alleen vinden wij dat het zwembad enkel zou mogen gebruikt door volwassenen want vanaf er kinderen in zijn is er niets meer relaxerend aan het saunagebeuren(persoonlijke mening). Al bij al is het geen slecht hotel maar nemen in een stad nooit geen hotel meer zonder airco zodat je tenminste een goede nachtrust kan hebben.