Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuk en leerrijk marinebiologisch museum/park”
Beoordeling van SEA LIFE Blankenberge

SEA LIFE Blankenberge
Van tevoren boeken
Meer info
US$ 17,39*
Vanaf
Ticket voor direct toegang tot SEA LIFE ...
Geclassificeerd als nr. 6 van 10 dingen om te doen in Blankenberge
Meer gegevens van de attractie
Attractiegegevens
Aanbevolen duur van bezoek: 2-3 uur
Beschrijving eigenaar: Ontvang je duikbril en logboek voor jouw boeiende ontdekkingsreis in SEA LIFE Blankenberge, langs de Amazonerivier door onze zeeën en oceanen. Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld: van spectaculaire haaien, beruchte piranha’s, het zeepaardjes kweekprogramma tot een prachtige zeeschildpad met een beperking. Heb jij alle stempels in je logboek? Ontvang dan je superduiker badge. Nieuw bij SEA LIFE een spectaculaire uitdaging voor jong en oud: Rocky’s Klimavontuur! Klauter in de uitkijktorens en sta oog in oog met de indrukwekkende zeeleeuwen, knotsgekke pinguïns en speelse otters.
21 oktober 2018 beoordeeld

Een leuk bezoek! Je kunt er een hele grote klasse soorten vissen bezichtigen. Interessant, ook voor kinderen.

Datum van activiteit: september 2018
Bedank johandes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (724)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

9 - 13 van 724 beoordelingen

13 oktober 2018 beoordeeld

zeer leuk, echter ook klein van oppervlakte, een goede 2 uur en dan ben je er wel door. Aangenaam om eens te doen, en superschattige beestjes!

Datum van activiteit: oktober 2018
Bedank AnCVlx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 oktober 2018 beoordeeld

Ruim gebied waar goede uitleg wordt gegeven voor groot en klein. Wel prijzig maar meer de moeite dan serpentarium en je kan beide combineren zodat het toch wat goedkoper wordt. Je geraakt echt betrokken met deze dierenwereld door de educatoren en info.

Datum van activiteit: juni 2018
Bedank Graziella632018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Deze plaats is perfect om te doen met kindjes maar toch iets minder spannend voor volwassene .Kleinschalig.

Datum van activiteit: september 2018
Bedank 760marianne
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
6 september 2018 beoordeeld

Echt een aanrader om eens te bezoeken.Inkomprijs valt zeker mee als je ziet wat er allemaal te beleven valt.Al verschillende malen gaan bezoeken.

Datum van activiteit: maart 2018
Bedank herman v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die SEA LIFE Blankenberge bekeken, bekeken ook

Blankenberge, West-Vlaanderen
Blankenberge, West-Vlaanderen
 
Blankenberge, West-Vlaanderen
Blankenberge, West-Vlaanderen
 

In SEA LIFE Blankenberge geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding