Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een absolute aanrader op de dijk”
Beoordeling van La Cuisine

La Cuisine
Geclassificeerd als nr. 2 van 166 Restaurants in Blankenberge
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
8 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij gaan zelden eten op de dijk want dat is bijna altijd teleurstellend (venetien op dijk is enige wat we wel goed vinden).
Wij kiezen in Blankenberge dus eerder voor resto's zoals De Tijd, De boeie, ten doele, seasons,... Toch dachten we nog eens een poging te wagen op de dijk bij La Cuisine en we waren zeer tevreden; goede prijs-kwaliteitsverhouding, heerlijke tong en goede frietjes (begrijp die minder goede feedback in hln Bellings totaal niet!), vriendelijke bediening,... Een goed adresje op de dijk, wel beetje druk.
Wij komen terug!

Datum van bezoek: juli 2021
3  Bedank David D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (377)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

18 - 22 van 377 beoordelingen

8 augustus 2021 beoordeeld

vlotte bediening , vriendelijke en attente mensen
lekker eten. verzorgd.
Zeker een aanrader . gaan zeker nog eens terug gaan.

Datum van bezoek: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank AlexanderE1609
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was heel lekker, echt een aanrader!
Jammer dat we een kwartier op de rekening hebben moeten wachten, anders hadden we de regenbui niet meer gehad in het naar huis gaan

Datum van bezoek: augustus 2021
1  Bedank 119astridq
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2021 beoordeeld

Zeer lekker en heel vriendelijk. Bij ons volgende bezoek aan Blankenberge komen we zeker en vast terug

Datum van bezoek: augustus 2021
1  Bedank JokeB164
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2021 beoordeeld

Steeds zeer vriendelijke bediening en het eten is er zeer lekker. Een aanrader als je lekker wil eten op de dijk en dit voor een goede prijs.

Datum van bezoek: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank michelnY2664JV
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Cuisine bekeken, bekeken ook

Blankenberge, West-Vlaanderen
Blankenberge, West-Vlaanderen
 
Blankenberge, West-Vlaanderen
Blankenberge, West-Vlaanderen
 

In La Cuisine geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.