Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
ibis Budget
US$ 110
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 100
Aanbieding bekijken
Booking.com
US$ 100
Aanbieding bekijken
TripadvisorUS$ 100
Priceline
Hotels.comUS$ 100
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (209)
Beoordelingen filteren
209 resultaten
Waardering van reizigers
35
75
50
26
23
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
35
75
50
26
23
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 209 beoordelingen
Beoordeeld op 2 augustus 2022

Zeer aangenaam Hotel! Vriendelijke ontvangst en uitstekende service! Totaal geen lawaai van de treinen of andere gasten. Lekker en uitgebreid ontbijt. Goeie bereikbaarheid en vlak bij het centrum van Blankenberge! De parking er vlak naast is een grote troef! Voor herhaling vatbaar!

Datum van verblijf: juli 2022
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Veerle f
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van ibis budget Blankenberge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2022

Beste Veerle,
Hartelijk bedankt voor uw fijne review.

Wat geweldig dat u zo genoten heeft en dat alles naar wens was, van de parking tot de centrale ligging! We zullen zeker ons team de mooie complimenten doorgeven.

Hopelijk zien we je snel nog eens!


Nikola Saelens, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juli 2022

Onhygiënische kamer, lakens met vieze vlekken, gordijnen met vieze vlekken, geen frisse handdoeken, vuile badmat, lege douchegel, lege handzeep, vuil in de de wc rand.
Ligging heel goed.
Ontbijt goed, te weinig zitruimte

Datum van verblijf: juli 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank stevenvandeneynde
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van ibis budget Blankenberge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juli 2022

Beste Steven,
bedankt voor uw beoordeling.

Fijn dat u tevreden was met onze gunstige ligging. Het spijt ons dat u de kamer niet helemaal schoon vond. Ons onderhoudsteam is dagelijks in de weer om de kamers schoon te houden, maar we zullen hen op de hoogte stellen van uw bevindingen. Jammer dat het bed niet naar uw smaak was. We begrijpen dat dit zeer persoonlijk is en hopen dat u desondanks goed heeft kunnen slapen.

Met vriendelijke groeten,


Nikola Saelens, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juni 2022 via mobiele applicatie

Wat een teleurstelling dit hotel,
We bleven aan de vloer vast plakken en voetstappen van vorige gasten waren nog te zien alsmede de haren van die gasten in de badkamer.
Echt kleine kamers, als je tv wil kijken moet je op je zij op bed liggen als je partner voor je ligt zie je nog niks.
De ontbijtruimte super klein als er veel mensen zitten kan je niet tussen de krukjes door lopen. Het ontbijt daar en tegen was goed verzorgd.
De gangen hebben ook een grote schoonmaak beurt nodig wat n stofnest.
En daar dan 160 euro voor betalen!!!! En 30 euro parkeerkosten! Voor dat geld had ik n suite in vd valk kunnen boeken!

Datum van verblijf: mei 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank wendydT4780AI
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Propriétaire van ibis budget Blankenberge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juni 2022

Beste Wendy,
Bedankt voor het delen van uw ervaring.

We betreuren het enorm dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen voldeed en we willen u dan ook onze excuses aanbieden. We zullen dit zeker intern bespreken. Aarzel echter niet om problemen al tijdens uw verblijf bij ons personeel aan te kaarten, dan kunnen zij u ter plaatse oplossingen bieden. Uw comfort is immers onze belangrijkste prioriteit. We hopen dat u toch van een goede nachtrust heeft genoten.

We hopen jullie bij een volgend eventueel bezoek een betere ervaring te mogen bieden.

Vriendelijke groeten,


Nikola Saelens, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juni 2022

Heel goede ontvangst met vriendelijk personeel. Nette kamers en elke dag ons bed opgemaakt propere handdoeken. Mijn man en ik komen elk jaar bij jullie voor even onze battereien op te laden . Wij komen terug in september bij jullie de boeking is al gemaak groetjes tot dan

Kamertip: Rustige omgeving . Met lift
Datum van verblijf: mei 2022
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank WiesF2
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Propriétaire van ibis budget Blankenberge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juni 2022

Beste gast,
Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling.

Wat fijn dat uw verblijf naar wens was en dat u tevreden was over de hygiëne van de kamers.

Met vriendelijke groet,


Nikola Saelens, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 maart 2022

Het was een kleine kamer die strak was aangekleed. Ruim bed en grootbeeld televisie. Zeer propere kamer en badkamer. De kamer was inderdaad geluiddicht (hoewel we boven het station en de sporen lagen hebben we helemaal niks gehoord van de aankomende/vertrekkende treinen. Ook niets gehoord van de aanpalende kamers. Genoeg plaats om onze spullen te leggen. Kleine badkamer maar zeer ruime douche. Kussens waren nogal plat en klein maar een zeer goede matras. De kamer warmde zeer snel op. Enig minpuntje: ongezellige ruimte om te ontbijten. Zeer beperkte keuze aan buffet en geen achtergrondmuziek. Verder is dit hotel wel een aanrader voor een kortverblijf.

Kamertip: de kamers aan de kant van de sporen zijn rustige kamers
Datum van verblijf: februari 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank mieke X
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van ibis budget Blankenberge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 maart 2022

Beste Mieke,
Bedankt voor uw feedback.

Wat fijn dat u een leuke tijd had bij ons en dat u genoten heeft van het comfort van uw kamer en onze heerlijke bedden. Onze excuses indien het druk was bij het ontbijt. Ons personeel doet haar best om ook tijdens drukkere periodes een vlotte service te bieden. Hopelijk heeft het ontbijt u toch gesmaakt.

Hartelijke groet en graag tot een volgende keer,


Thomas Torrekens, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken