peter l
Koningshooikt, België

erger en erger

1,0 van 5 bollen2 jul 2022 beoordeeld
Ben hier al enkele keren geweest, de enige reden is de airco. Het vast tapijt word viezer en viezer, de hygiene blijft een ramp in de kamer, overal vieze vlekken, geen water verwarmen voor een tas koffie want die potten zijn supervies, net zoals de ruiten! Dan het zwembadje voor het Ibis hotel, mercure hotel en appartementen. De rand ziet al vuil en zwart en onderaan komen er al flappen los. Er staan maar enkele zetels, en als de zon schijnt word je een kreeft want er staat geen enkele parasol. Dit zou een goed hotel kunnen zijn, maar het is een drama, en een vies drama....
Datum van verblijf: september 2021
Kamertip: Doe iets aan je voeten als je rondloopt in de kamer....
Gereageerd 21 jul 2022
Dag Peter,
Bedankt voor uw beoordeling.

We betreuren het enorm dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen voldeed en we willen u dan ook onze excuses aanbieden. We zullen dit zeker intern bespreken. Aarzel echter niet om problemen al tijdens uw verblijf bij ons personeel aan te kaarten, dan kunnen zij u ter plaatse oplossingen bieden. Uw comfort is immers onze belangrijkste prioriteit. We hopen dat u toch van een goede nachtrust heeft genoten.

Graag verwelkomen we jullie nogmaals voor een gegarandeerd betere ervaring.

Hartelijke groet,

0.6 km van Hotel Mercure Blankenberge Station
Exterior view
  • ibis Budget
0.0 km van Hotel Mercure Blankenberge Station
New 2 person studio - ocean view
0.7 km van Hotel Mercure Blankenberge Station
0.4 km van Hotel Mercure Blankenberge Station
0.5 km van Hotel Mercure Blankenberge Station
1.7 km van Hotel Mercure Blankenberge Station
Meer hotels in Blankenberge bekijken
Beoordeeld op 16 juni 2022 via mobiele applicatie

Goed hotel , mooie kamer , enkel de voorkant moet je raam toelaten voor geluid. Bedden zeer goed. Jammer dat Tv ingebouwd is zodat je geen chromecast kan aansluiten om eventueel te streamen van je smartphone. Nu in België is dit van weinig belang, maar in het buitenland altijd handig.
Zwembad was zalig, juiste temperatuur zodat je wel wat moet bewegen.
Het uitzicht is weids maar niet echt mooi te noemen.
Ontbijt lekker, voldoende gevarieerd, wel opletten met een spuitbus om de tafels te reinigen terwijl er naast de tafel nog mensen eten , geeft irritatie op keel.

Kamertip: Zeker zwempak meenemen, zalig zitten bij mooi weer
Datum van verblijf: juni 2022
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van Hotel Mercure Blankenberge Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 juni 2022

Beste gast,
We danken u voor uw feedback.

Wij zijn verheugd te lezen dat u een prima verblijf had en dat u het heerlijke ontbijt en het comfort van de bedden op prijs stelde. Spijtig dat het uitzicht niet geheel naar wens was. U had dit gerust even mogen melden, wellicht hadden we u een andere kamer aan kunnen bieden. Uw feedback over de tv en het ontbijt staat genoteerd, bedankt voor het melden.

Met vriendelijke groeten en graag tot een volgende keer,

Beoordeeld op 11 juni 2022

hadden een prestige kamer, alle voorzieningen aanwezig, werd op tijd gekuist en alle gebruikte produkten vervangen.
het ontbijt was in orde, alles voorzien en uitgebreide keuze.
Parking aanwezig dicht bij het hotel.

Kamertip: prestige kamer op hoogste verdieping.
Datum van verblijf: mei 2022
Hotel- cmanager, Agence/Consultant van Hotel Mercure Blankenberge Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juni 2022

Beste Roland,
Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling!

We lezen met plezier dat u een fijn verblijf had bij ons en hopen u in de toekomst dan ook nog eens te mogen ontvangen.

Graag tot een volgende keer!
Met vriendelijke groeten,

Beoordeeld op 9 juni 2022

prima ontvangst , ruime kamers met prima douche , lekker ontbijt .
uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer
alle winkels en eetgelegeheden op wandelafstand evenals het gezelligge strand
volgende week terug gereserveerd voor enkele dagen .

Beste gast,
Hartelijk bedankt voor uw enthousiaste aanbeveling.

Ons team wilt u graag bedanken voor de complimenten! Het doet ons deugd dat u tevreden was met onze service en dat u verder ook genoten heeft van uw verblijf en het ontbijt. We doen ons best om al onze gasten van een aangenaam verblijf te voorzien en het doet ons dan ook plezier wanneer ze er echt met hartelust van genoten hebben.

Beoordeeld op 8 juni 2022

Prima Hotel voor een stedentrip. Centraal gelegen naast het Station en op loopafstand van de boulevard en winkels.
Mooie ruime kamers. Op de kamers flesjes water en half flesje Bubbels.
Het ontbijt was zeer uitgebreid en de zaal had mooi uitzicht op het plein.

Kamertip: Kies uitzicht oo het plein

Beste Theo,
Hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn dat we u konden bekoren met onze gunstige ligging en met ons lekkere en uitgebreide ontbijt!

Vriendelijke groet en graag tot ziens,

Beoordeeld op 4 april 2022

Mooie ruime kamer, badkamer, heel mooie ligging. Indien terug in de omgeving gaan we zeker terug! Het is een aanrader en ik ben nochtans heel kieskeurig.
Ook de parking vlakbij is een must. Het is een toplocatie!!

Datum van verblijf: maart 2022
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van Hotel Mercure Blankenberge Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 april 2022

Beste Corneel,
Hartelijk dank voor uw review.

Leuk dat uw verblijf bij ons een absoluut succes was!

Vriendelijke groet en graag tot ziens,

Nikola Saelens,Operation Manager