Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 122
Mercure
US$ 122
Expedia.com
US$ 122
PricelineUS$ 122
Hotels.comUS$ 122
ZenHotels.comUS$ 127
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (299)
Beoordelingen filteren
299 resultaten
Waardering van reizigers
114
127
39
11
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
114
127
39
11
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
13 - 18 van 299 beoordelingen
Beoordeeld op 1 november 2021 via mobiele applicatie

Hotel gelegen aan het station van Blankenberge en vlakbij een tramhalte . Ruime kamers met airco . Ruime badkamer met douche . Vriendelijke ontvangst aan receptie en men spreekt er meerdere talen . Ontbijtruimte ruim en verzorgd. Ontbijt in buffetvorm . Enige minpuntje , dure parking vlakbij .

Datum van verblijf: november 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank Proevertje790
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van Hotel Mercure Blankenberge Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 november 2021

Beste Heidi,
Dank u vriendelijk voor de mooie recensie!

Het doet ons plezier dat u een fijn verblijf had en dat u tevreden was over de vriendelijke service van ons personeel. Leuk dat ook de ligging naar wens was. Wat jammer echter dat u de prijs van de parking wat te hoog vond, we proberen nochtans marktconforme prijzen te hanteren. Hopelijk had dit echter geen al te grote impact op uw verblijf.

Vriendelijke groet,


Mevrouw Ann Bal, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 oktober 2021

Professioneel onthaal .Mooie superieur kamer op 4 de verdiep met zicht op het plein. Waren dan ook op het verdiep van het zwembad.Die hebben we kunnen gebruiken daar het mooi weer was .De lobby was heel aangenaam om uit te rusten met zijn grote vensters .Voor het ontbijt werd het uur gevraagd voor niet dat iedereen op het zelfde tijdstip kwam. Bij het buffet was al het eten ingepakt.Naast het hotel is een betalende parking dat wij hebben genomen Heel handig met de koffers.Het strand is 10 min lopen langs de winkelstraat Wij hadden een aangenaam weekend HOTEL AAN TE RADEN

Datum van verblijf: september 2021
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank geoffe5
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van Hotel Mercure Blankenberge Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 oktober 2021

Beste gast,
Bedankt voor deze fantastische review.

Het doet ons plezier dat u heeft genoten van uw verblijf!
Wat fijn dat het ontbijt u heeft gesmaakt en dat u zo tevreden was over ons team. We geven uw mooie woorden zeker aan hen door.

Tot weerziens.


Mevrouw Ann Bal, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2021

Unieke ligging, pal aan het station. Geen geluidsoverlast, uitstekende geluiddichte kamers met airco. Kraaknet. Het boeken van een privilege kamer loont: badjassen, gevulde minibar, luxe badproducten...
Het ontbijt voldoet aan alle coronaregels, maar is TE duur voor hetgeen momenteel geboden wordt. Qua keuze niet te vergelijken met de uitstekende kwaliteit van het Mercure ontbijt in normale tijden. Wat er ligt wordt voortdurend aangevuld.
Fraai zwembad op het dak. Helaas zijn alle ligstoelen en ook het bad de hele dag bezet door bewoners van de aanpalende appartementen. Absoluut niet fijn voor hotelgasten !

Datum van verblijf: september 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank I. D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van Hotel Mercure Blankenberge Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 september 2021

Beste,
Bedankt voor uw feedback.

Het doet ons plezier dat de kamer naar wens was.
Het spijt ons ten zeerste dat het ontbijt niet aan uw verwachtingen voldeed. We noteren uw opmerkingen en zullen kijken hoe we dit kunnen verbeteren.

Hartelijke groet en graag tot ziens,


Mevrouw Ann Bal, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 september 2021

Heel vriendelijk personeel dat je bij alles hielp.
Grote badkamer dat je met een persoon met een beperking goed kan douchen zonder zelf nat te worden. Douchestoeltje aanwezig.
Uitgebreid ontbijt met allerlei broden,granola,crispies,... , hartig en zoet beleg, eitjes,spek,.... Zeer lekker en alles apart verpakt (corona). Wel op tijdslot gaan eten maar was goed te doen en als het niet druk was kon je na een half uur ook nog blijven zitten of je eten mee naar de kamer nemen kon ook
Prachtig gelegen, aan het station, aan de tramhalte en aan de winkelwandelstraat.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Ilse7027
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Agence/Consultant van Hotel Mercure Blankenberge Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 september 2021

Beste Ilse,
Bedankt voor uw mooie beoordeling.

We zijn blij dat u zo positief bent over ons hotel en dat de gunstige ligging, onze vriendelijke medewerkers en het lekkere ontbijt daar mede voor gezorgd hebben!

We zien jullie graag weer eens terug.


Mevrouw Ann Bal, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 augustus 2021

Privilege kamer geboekt. Ruime, propere en geluidstille kamer met extra's. Boulvard, strand en winkelstraat op wandelafstand. Goed ontbijt, enkel het tijdslot per half uur door corona is wel kort om rustig te ontbijten. Verwarmd zwembad op de 4de verdieping. Uitchecken tot 12u. Wij hebben echt genoten.

Datum van verblijf: augustus 2021
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank kellyI6982PJ
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Agence/Consultant van Hotel Mercure Blankenberge Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 september 2021

Beste Kelly,
Bedankt voor uw feedback.

Het doet ons plezier dat u tevreden was over uw verblijf bij ons en dat u genoten heeft van de mooie rustige kamer en ons zwembad. Leuk ook dat onze ligging een pluspunt was
Vanaf 1 september is het ontbijt weer zoals vroeger, we zijn wel blij dat het lekker was!

Vriendelijke groet,


Mevrouw Ann Bal, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken