Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 122
Mercure
US$ 122
US$ 122
Hotels.com
Expedia.comUS$ 122
ZenHotels.comUS$ 127
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (299)
Beoordelingen filteren
299 resultaten
Waardering van reizigers
114
127
39
11
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
114
127
39
11
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
15 - 20 van 299 beoordelingen
Beoordeeld op 25 september 2021

Unieke ligging, pal aan het station. Geen geluidsoverlast, uitstekende geluiddichte kamers met airco. Kraaknet. Het boeken van een privilege kamer loont: badjassen, gevulde minibar, luxe badproducten...
Het ontbijt voldoet aan alle coronaregels, maar is TE duur voor hetgeen momenteel geboden wordt. Qua keuze niet te vergelijken met de uitstekende kwaliteit van het Mercure ontbijt in normale tijden. Wat er ligt wordt voortdurend aangevuld.
Fraai zwembad op het dak. Helaas zijn alle ligstoelen en ook het bad de hele dag bezet door bewoners van de aanpalende appartementen. Absoluut niet fijn voor hotelgasten !

Datum van verblijf: september 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank I. D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van Hotel Mercure Blankenberge Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 september 2021

Beste,
Bedankt voor uw feedback.

Het doet ons plezier dat de kamer naar wens was.
Het spijt ons ten zeerste dat het ontbijt niet aan uw verwachtingen voldeed. We noteren uw opmerkingen en zullen kijken hoe we dit kunnen verbeteren.

Hartelijke groet en graag tot ziens,


Mevrouw Ann Bal, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 september 2021

Heel vriendelijk personeel dat je bij alles hielp.
Grote badkamer dat je met een persoon met een beperking goed kan douchen zonder zelf nat te worden. Douchestoeltje aanwezig.
Uitgebreid ontbijt met allerlei broden,granola,crispies,... , hartig en zoet beleg, eitjes,spek,.... Zeer lekker en alles apart verpakt (corona). Wel op tijdslot gaan eten maar was goed te doen en als het niet druk was kon je na een half uur ook nog blijven zitten of je eten mee naar de kamer nemen kon ook
Prachtig gelegen, aan het station, aan de tramhalte en aan de winkelwandelstraat.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Ilse7027
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Agence/Consultant van Hotel Mercure Blankenberge Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 september 2021

Beste Ilse,
Bedankt voor uw mooie beoordeling.

We zijn blij dat u zo positief bent over ons hotel en dat de gunstige ligging, onze vriendelijke medewerkers en het lekkere ontbijt daar mede voor gezorgd hebben!

We zien jullie graag weer eens terug.


Mevrouw Ann Bal, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 augustus 2021

Privilege kamer geboekt. Ruime, propere en geluidstille kamer met extra's. Boulvard, strand en winkelstraat op wandelafstand. Goed ontbijt, enkel het tijdslot per half uur door corona is wel kort om rustig te ontbijten. Verwarmd zwembad op de 4de verdieping. Uitchecken tot 12u. Wij hebben echt genoten.

Datum van verblijf: augustus 2021
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank kellyI6982PJ
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Agence/Consultant van Hotel Mercure Blankenberge Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 september 2021

Beste Kelly,
Bedankt voor uw feedback.

Het doet ons plezier dat u tevreden was over uw verblijf bij ons en dat u genoten heeft van de mooie rustige kamer en ons zwembad. Leuk ook dat onze ligging een pluspunt was
Vanaf 1 september is het ontbijt weer zoals vroeger, we zijn wel blij dat het lekker was!

Vriendelijke groet,


Mevrouw Ann Bal, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2021

Ik logeerde begin augustus drie nachten in het Mercure Hotel Blankenberge Station. Ondanks dat de prijs van het verblijf niet goedkoop was heb ik het me geen seconde beklaagd. Het hotel is, zoals zijn naam aan aangeeft, gelegen boven de lokettenzaal van het station van Blankenberge. Ideaal voor wie met de trein komt. Tegelijk is de Kerkstraat en de dijk op 5 minuten wandelen. Ook de halte Blankenberge Centrum van de Kusttram ligt aan de overkant van de straat. Een minpunt is echter dat de straat in kwestie nogal druk is en ook de eerste trams 's morgens te horen zijn. De privilege kamer waarin ik logeerde was uitstekend. Het enige minpunt was dat het bed breed maar niet lang was, maar dat is niet meer dan muggenzifterij. Het hotel was net en de kamer werd dagelijks gepoetst. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt, dat ik persoonlijk nogal belangrijk vind, was heel goed en uitgebreid. In (bijna) post-Covid tijd kon je kiezen om een plaats te reserveren in de ontbijtzaal op een vast tijdstip nar keuze of het ontbijt mee te nemen naar de kamer om het daar te nuttigen.
De grote troef van het hotel is het (openlucht) zwembad op het dak. Zelfs bij het wisselvallig weer van begin augustus 2021 was een duik in het zwembad zalig. Spijtig dat men op mijn laatste avond het zwembad na een regenbui voortijdig had afgedekt.
Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: augustus 2021
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Erbi14
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Agence/Consultant van Hotel Mercure Blankenberge Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 augustus 2021

Beste gast,
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling.

Het doet ons plezier dat het ontbijt u heeft gesmaakt en dat u onze locatie als een pluspunt opgeeft.
Onze excuses indien u het bed niet comfortabel vond maar we begrijpen uiteraard dat elke gast dit anders ervaart. Aarzel echter niet om problemen al tijdens uw verblijf bij ons personeel aan te kaarten, dan kunnen zij u meteen oplossingen aanbieden. Uw comfort is immers onze belangrijkste prioriteit.

Hopelijk mogen we u in normalere tijden nogmaals ontvangen. Ons team staat heel graag terug voor u klaar. Vriendelijke groeten,


Mevrouw Ann Bal, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 augustus 2021

Datum van verblijf: augustus 2021
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Agence/Consultant van Hotel Mercure Blankenberge Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 augustus 2021

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Meer beoordelingen bekijken