Marcel
Sevenum, Nederland

Erg fijn hotel/pension

Beoordeling van Hotel Pension Berghof
5,0 van 5 bollen6 jun 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Zeer fijn hotel mt uitstekend ontbijt. Normale kamer met douche en wc en balkon. Tv, koffie en gerolsteiner wasser op de kamer. Heerlijk geslapen.
Zeer vriendelijke gastvrouw en oog voor detail.
Om nog ns terug te gaan zeker. Toppie en zeer goed
Datum van verblijf: juni 2024
        9.2 km van Hotel Pension Berghof
        9.8 km van Hotel Pension Berghof
        Meer hotels in Hellenthal bekijken
        Beoordeeld op 29 september 2022 via mobiele applicatie

Leuk vintage hotel uit de jaren 70 van de vorige eeuw, heel goed onderhouden, alles functioneert goed, gezellige retro sfeer, mooi uitzicht, fijn terrasje voor de kamer, bijzonder vriendelijke eigenaresse en fantastisch ontbijt en heerlijke sauna, alles met oog voor detail

Datum van verblijf: september 2022
        Beoordeeld op 20 september 2021

Zeer vriendelijke ontvangst, familie hotel gelegen aan een doodlopende straat, dus erg rustig. Fijne kamer en badkamer met douche, erg schoon. Op het balkon een mooi uitzicht over het plaatsje. Best wel gehorig, echter na 10:00 uur is het stil. Goed verzorgd ontbijt wordt geserveerd. Kortom een prima hotel om enkele nachten te verblijven.

Kamertip: Vraag een kamer aan de achterzijde met balkon
        Datum van verblijf: september 2021
        Beoordeeld op 22 januari 2020 via mobiele applicatie

Wij verbleven een paar nachten in dit hotel.
        De kamers zijn modern met een thee en koffiezet gelegenheid. Wij zaten op de onderste verdieping en hadden een terras. Bedden zijn prima en alles is schoon. Prima ontbijtbuffet. S avonds kan je via een dranken automaat iets drinken of eten.
        Kortom wij waren tevreden en is voor herhaling vatbaar .

Datum van verblijf: oktober 2019
        Beoordeeld op 31 december 2018

We boekten drie nachten om tussentijds te kunnen wandelen. Hotel biedt fijne breng en haalservice naar de wandelpunten, geeft lunch pakket mee, biedt sauna voor na de wandeling- Kamer keurugi netjes met erg mooi uitzicht. Ontbijt prima verzorgd met ruime keuze. Plek waar we zeker nog een terug gaan!

Kamertip: Kamers beneden hebben een tuinterras
        Datum van verblijf: december 2018
        Beoordeeld op 23 april 2018 via mobiele applicatie

Niet-alledaagse locatie en een huiselijke sfeer, prima kamer (neem er één met een balkon!!) met een waterkoker en wat nodig is voor koffie/thee...
        Alternatief voor een minibar in een grotere koelkast beneden, leuk idee..

Ontbijt prima geregeld, alles erop en eraan. De gastvrouw is vriendelijk en doet graag een extra stap voor je...er is oog voor detail.

We komen zeker terug!

Datum van verblijf: april 2018