Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Italiaans op zijn best.”
Beoordeling van Restaurant Il Gusto

Restaurant Il Gusto
Geclassificeerd als nr. 7 van 30 Restaurants in Nijverdal
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
8 mei 2019 beoordeeld

Bij Il Gusto staat voor op om alleen maar kwaliteit te leveren. Klanten worden niet getrokken door prijstrekkers maar gewoon door de goede kwaliteit van vlees, vis, pasta en pizza. Alles wordt nauwlettend volgens de traditionele Italiaanse bereid.

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank Gischja V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (43)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

4 - 8 van 43 beoordelingen

30 december 2018 beoordeeld

Baediening / personeel heeft beslist géén horeca ervaring en/of géén passie voor het vak.....!Restaurant is gehorig en niet gezellig. Bij het verlaten van het restaurant ook niemand die je nog begroet cq. 'n plezierige avond wenst. Training "hoe verras ik 'n klant" is wellicht aan te bevelen.
Het eten heeft niet veel relatie met 'n Italiaanse keuken. Smaken zijn beslist NIET Italiaans en dit hoeft niet veel moeite te kosten toch?

Datum van bezoek: december 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Frank M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het restaurant is echt aan een sfeerimpuls toe, naar onze smaak te strak ingericht. Echter een uit-ste-ken-de keuken en prima bediening. Aanraders zijn de carpaccio, tomatensoep, Spiedo en gegrilde biefstuk. De tapenade is trouwens ook heerlijk. Dank jullie wel!

Datum van bezoek: december 2018
Bedank ArnoR29
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juli 2018 beoordeeld

Je gaat hier lekker zitten en genieten van goed eten. Het is gezellig en mooi en schoon restaurant. Echt een aanrader

Datum van bezoek: september 2017
Bedank gerco08
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je een echt pizzeria zoekt, zoek dan niet verder. Wat een heerlijkheid en een Italiaanse beleving. De pizza’s zijn met een woord top! Het restaurant keurig netjes schoon en hygiënische. Ook leuk om met een grote groep rondje pizza te doen. Elke keer een andere pizza zo leuk en briljant bedacht. Mijn favoriet is pizza rucola. Het water loopt me al weer in de mond als ik er aan denk. Ook aan de kinderen is gedacht.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Lisette M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Il Gusto bekeken, bekeken ook

Nijverdal, Overijssel
 
Nijverdal, Overijssel
 

In Restaurant Il Gusto geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding