Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker gegeten”
Beoordeling van Hooked Seafood

Hooked Seafood
Een tafel reserveren
2
za 20-7
20:00
Geclassificeerd als nr. 4 van 30 Restaurants in Nijverdal
Prijsklasse: US$ 19 - US$ 34
Gegevens restaurant
25 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Moderne inrichting, vriendelijk personeel. Heel lang moeten wachten en toen bleek 1 voorgerecht nog koud te zijn. Voorgerecht met zalm was heerlijk. Risotto met jacobsmosselen was ook zeer smakelijk al zou je voor dat geld Hollandse garnaaltjes mogen verwachten en geen Noorse.

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank johanneshartog
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (40)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 40 beoordelingen

9 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Verheugd om hier te eten toen we de menukaart op hun website bekeken. We reserveerden 2 weken geleden maar helaas werd ons niet verteld dat de a la carte kaart er totaal niet meer is en bij aankomst kregen we te horen dat ze letterlijk 1 menuutje serveren 3 gangen zonder keuzemogelijkheden!!!!! Dit kan je geen restaurant noemen! Heel droevig

Datum van bezoek: april 2019
Bedank convives
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 maart 2019 beoordeeld

Gezellig interieur. Goede samenstelling van de maaltijd met pompoensoep vooraf, heerlijke zalm en appelstrudel na. Vriendelijke bediening

Datum van bezoek: maart 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank L3088XWjank
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 januari 2019 beoordeeld

Lekker gegeten in dit restaurant. Mooie keuze en ook voor de niet vis eter is er altijd iets te vinden. Aardige en vlotte bediening. Soms met het vragen naar drinken iets te snel. Kan irritant overkomen bij sommige mensen. Kom zeker terug binnenkort.

Datum van bezoek: januari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank gvanschooten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 november 2018 beoordeeld

Het was rustig (dinsdagavond) en we kregen dus alle aandacht. Het eten was heerlijk en de inrichting is sfeervol. De prijzen zijn normaal.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank 202arjens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Hooked Seafood bekeken, bekeken ook

Nijverdal, Overijssel
Nijverdal, Overijssel
 
Nijverdal, Overijssel
Hellendoorn, Overijssel
 

In Hooked Seafood geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding