Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (426)
Beoordelingen filteren
426 resultaten
Waardering van reizigers
202
151
45
21
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
202
151
45
21
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 426 beoordelingen
5 augustus 2018 beoordeeld

Aanpasen brandbeveiling met minimaal vooralarm d.m.v. slow-whoop of ander sort voorwarschuwing igv brand. Er was maar één vluchtroute naar buiten. Vensters zijn voorzien van tralies. Voor de rest een zer fijn hotel heerlijk rustig. Fijn zwembad.

Kamertip: Airco na laten kijken, was erg hoge luchtvochtigheid in kamer, waardoor het muffig rook
Verbleef: juli 2018, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank omkrabshuis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hacienda E, Propietario van Hacienda El Santiscal, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 augustus 2018

Beste gast. Bedankt voor uw opmerkingen waar we heel veel rekening mee zullen houden. Geef gewoon aan dat met betrekking tot het onderwerp van branden, ons etablissement voldoet aan de bestaande wettelijke voorschriften in ons land en in onze autonome gemeenschap voor het type hotel dat wij zijn. We hebben ook alle relevante inspecties doorstaan en we zijn een heel veilig gebouw. De ramen op de bovenverdieping hebben helemaal geen ijzeren staven, dus een of twee ramen die naar de buitenkant van het gebouw zijn gericht, hebben ze niet. Aan de andere kant zijn ijzeren staven erg typisch in Andalusië en zijn ze in alle huizen, waardoor ze een speciaal karakter krijgen. Voor de rest, om u te vertellen dat we blij zijn om een gelukkig verblijf te hebben.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juli 2018 beoordeeld

Na het bezoek aan 3 drukke steden verbleven wij hier 5 dagen. Een heerlijk rustige haciënda met de mogelijkheid om 's middags een kleine snack te eten en 's avonds heerlijk te dineren aan het zwembad. De baas kookt zelf en doet dit met hart en ziel; het was elke dag superlekker en keuze genoeg. Bedankt aan de kok en aan de vriendelijke meisjes die ons elke dag bedienden. Dirk en Magda Clement - België

Kamertip: Wij hadden, mits meerprijs, een kamer met heel groot terras en zicht op het meer.
  • Verbleef: juni 2018, reisde alleen
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Dirk C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hacienda E, Propietario van Hacienda El Santiscal, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 augustus 2018
Google-vertaling

Beste Dirk en Magda. We zijn erg blij dat uw verblijf onvergetelijk was en danken u voor uw opmerkingen. We proberen te allen tijde onze gasten zich thuis te laten voelen. Ik wil ook graag bedanken namens het hele team, de serveersters en natuurlijk mijn man, de kok. Het is waar dat hij zonder enige twijfel ongetwijfeld altijd veel liefde in zich bergt. Nogmaals bedankt.

Dear Dirk and Magda. We are very happy that your stay was unforgettable and we thank you for your comments. We try at all times to make our guests feel at home. I would also like to thank you on behalf of the entire team, the waitresses and of course, my husband, the cook. It is true that without a doubt he always puts a lot of love into what he does. Thanks again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

2 nachten hier gelogeerd in een prettige kamer met uitzicht op de binnenplaats. De badkamer was wat onder de maat en dat had als reden een niet handige opstelling wat mindere afwerking en een waardeloze douche waarvan de waterdruk irritant laag was. Het zwembad is vrij klein maar aangenaam. Het uitzicht vanuit de ontbijtruimte over de vallei is prachtig. De ontvangst was zeer vriendelijk de eigenaresse vertelde ook eea over de geschiedenis van het landgoed. Het personeel was vriendelijk maar de communicatie verliep wat stroef doordat wij geen Spaans spreken en zij erg slecht Engels spreken.

Verbleef: juni 2018, reisde met een partner
Bedank ingevanheiningen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hacienda E, Propietario van Hacienda El Santiscal, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 juli 2018

Beste gast. Bedankt voor uw opmerkingen die we op prijs stellen. We begrijpen uw beoordeling van onze badkamer echt niet. Op de weg naar buiten vertelde je ons dat er de vorige middag geen druk was geweest in het douchewater en we hebben je verteld dat, hoewel het iets ongewoons is, er dagen zijn die, afhankelijk van de consumptie in de omgeving, de raad besluit om de stroom te verlagen om besparingen van dit schaarse goed aan te moedigen. Toch hebben we 3 drukgroepen die we bij vertrek hebben gecontroleerd, we hebben gezien dat ze correct werkten en u kunt controleren of er geen klachten zijn ontvangen van andere klanten. Hoe dan ook, om de uitdrukking "waardeloze douche / crappy shower/ ducha de m.", te gebruiken, om een drukverlaging te definiëren, lijkt ons op zijn minst ongepast.
Als een familiehotel met slechts 12 kamers zijn we 3 personen die goed Engels spreken, 1 die ook Frans spreekt, 1 die kennis heeft van het Duits en dan de rest van het personeel, die lokaal is, heel basic Engels spreekt. Misschien niet te veel, maar we praten over een landelijke accommodatie op het platteland en in een klein stadje. In ieder geval zijn we erg dankbaar dat u de moeite heeft genomen om ons uw mening te geven dat we er zeer veel rekening mee houden om zoveel mogelijk te verbeteren.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 april 2018 beoordeeld

Hele sfeervolle haciënda , met vriendelijke bediening. Heel gastvrij. Prachtig gelegen. Goed ontbijt.
Als men bij het ontbijt ook volkorenbrood kan aanbieden is het helemaal af. Het is duidelijk dat men er op gericht is het de gasten helemaal naar de zin te maken.

Kamertip: prima. In de douche is de warm en koud waterknop in zoverre moeilijk te bedienen dat een heel klein beetje naar rechts erg koud water betekent en een heel klein beetje naar links het water wel erg heet is. Het is even een tijdje zoeken voor je de juiste temperatuur hebt ingesteld.
Verbleef: maart 2018, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank FredBroersen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H-ElSantiscal, Propietario van Hacienda El Santiscal, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 april 2018

We zijn erg blij dat je ontspannen was in onze Hacienda en dat alles naar wens was. Met betrekking tot het ontbijt en als u dat wenst, kunt u volkoren brood, glutenvrij brood of ongezuurd brood aanvragen. Het is mogelijk dat we dit niet aan de tafel hebben aangegeven en dat u daarom niet werd bediend. We nemen er nota van. Bedankt








































































































































































































































Google Vertalen Informatie mobiele gemeenschap
Over GooglePrivacy en voorwaardenHelpGeef ons uw mening

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 november 2017 beoordeeld

Het is een zeer mooie hacienda met prima kamers. Lekker rustig en de fijnste verrassing was wel het ontbijt; eindelijk weer eens geen buffet maar een opgediend, zeer smakelijk ontbijt in de serre/buitenkamer met uitzicht op het zwembad en het nabij gelegen meer. Fantastisch begin van de dag. Het opersoneel is zeer attent en hulpvaardig,

Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
1  Bedank Ted n
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
H-ElSantiscal, Propietario van Hacienda El Santiscal, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 november 2017

Geachte gast, we zijn erg blij dat u van uw verblijf in ons kleine charmante hotel hebt genoten en dat u van ons ontbijt hield dat traditioneel, huisgemaakt en met lokale en ambachtelijke producten is. Sap uit onze tuin, eieren van de boerderij, jam en zelfgemaakte zoetigheden, olijfolie van de Sierra de Cádiz en vele andere producten. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen in ons.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken