We overnachtten één nacht in dit hotel omdat we nog logischeques op te doen hadden. Het hotel is eerder een zakenhotel: het beschikt over een café, restaurant dat zeer goed bezocht wordt waar je 7/7 kan ontbijten, lunchen en dineren. Het is centraal gelegen in de winkelstraat van het gezellige dorpje maar heeft een ruime parking en ligt bovendien erg gunstig t.o.v. het station waardoor je op minder dan tien minuten in Nijmegen bent.
De ontvangst was zeer hartelijk en vriendelijk, we kozen voor een luxekamer en deze had inderdaad alles wat je verwacht: modern bad en douche, degelijke bedden, supersnelle wifi, goede verduistering ( de straat is erg verlicht), nespressomachine, koelkast en airco voor de warme dagen!
Enig minpuntje is de kleine TV.
We dineerden ook in het restaurant: zeer ruim aanbod en super lekker, een absolute aanrader. Ook het ontbijt liet niets te wensen over.
Een ideaal adres voor een tussenstop, een zakentrip of om de Vierdaagse te lopen al moet je daarvoor meerdere jaren op voorhand boeken en geluk hebben dat er iemand afmeldt.