Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 183
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 172
US$ 165
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 270
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Four Seasons Vilamoura(Vilamoura)
US$ 183
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 362
US$ 306
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Anantara Vilamoura Algarve Resort(Vilamoura)
US$ 429
US$ 323
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
US$ 379
US$ 222
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
US$ 355
US$ 320
Official Site
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Pestana Vila Sol(Vilamoura)
US$ 191
US$ 178
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
Beoordelingen (2.863)
Beoordelingen filteren
2.863 resultaten
Waardering van reizigers
1.759
778
233
67
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.759
778
233
67
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.863 beoordelingen
26 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotelpersoneel is vriendelijk en behulpzaam. De hotelbus brengt je ieder uur (en ‘s avonds ieder half uur) binnen 5 minuten naar de haven en binnen 10 minuten naar het strand. Aan het strand verstrekt het hotel je ligbedden, een parasol en een handdoek en je kunt er ook terecht voor een hapje en een drankje. Ideaal!
Het hotel heeft mooie zwembaden en fijne, ruime kamers! Het ontbijt en het diner zijn heerlijk!

Verbleef: mei 2018, reisde alleen
Bedank mp27mp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonVilamoura, General Manager van Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 mei 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

We are thrilled you enjoyed your holiday and our beach service, and thank you you for your kind words.

Looking forward to welcoming you back again in the future.

Kind regards,

Dinis Pires
general manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 april 2018 beoordeeld

Perfecte locatie om te golfen en strand bezoek. Mooie wandelingen in de buurt. Zeer rustige buurt met een mooie golf baan tegenover het hotel zelf. Op 2 minuten wandelen. Vele wandelingen mogelijk op 10 minuten rijden.

  • Verbleef: april 2018, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank bhillen2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonVilamoura, General Manager van Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 april 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

We are thrilled you enjoyed the resort location near the golf courses and beach, as well as the peaceful surroundings.

We thank you for your feedback and look forward to your next visit.

Kind regards,

Dinis Pires
general manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 december 2017 beoordeeld

In de rustige periode rond kerst verbleven in Hilton Vilamoura, een prima hotel met uitermate vriendelijk personeel. Hotel is netjes met prima faciliteiten, heerlijke Spa! Ontbijt fantastisch, lunch faciliteiten iets minder, maar wellicht omdat in deze periode niet alle etensgeleden open waren. Diner ook uitstekend.

  • Verbleef: december 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank Aardbei75
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonVilamoura, General Manager van Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 januari 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

We are thrilled you enjoyed our top service and warm hospitality over Christmas and wish you a Happy Blessed New Year!

Warm regards,

Dinis Pires
general manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 december 2017 beoordeeld

Dit hotel maakt waar wat men beloofd, service is uitstekend personeel zeer gastvrij en behulpzaam. Een absolute aanrader en zeker een plek waar ik in de toekomst terug zal keren. Niets op aan te merken.

  • Verbleef: december 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank marcelv67
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonVilamoura, General Manager van Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 december 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

We are thrilled you had a flawless hospitality experience and hope you will visit the resort again soon.

Kind regards,

Dinis Pires
general manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 september 2017 beoordeeld

Geweldig hotel met alle denkbare faciliteiten. Vooral de zwembaden zijn erg uitnodigend.
De kamers zijn ruim opgezet en voorzien van alle gemakken. Er is niet bezuinigd op inrichting; voornamelijk nieuwe spullen. Fijne bar en je kan kiezen uit diverse restaurants...wordt het buffet of a la carte?! Voor de golf liefhebber; je wandelt zó de green op. Kortom een aanrader.

Kamertip: probeer uitzicht op het zwembad te krijgen of op de golfcourse
  • Verbleef: september 2017, reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Stan_de_Haas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HiltonVilamoura, General Manager van Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 september 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for your kind feedback and recommending our resort.

It was a pleasure to serve you and we look forward to welcoming you back again soon for either business or leisure.

Kind regards,

Dinis Pires
general manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken