Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uitstekend”
Beoordeling van De Pannekoek

De Pannekoek
Een tafel reserveren
2
di 22-10
20:00
Geclassificeerd als nr. 8 van 10 Restaurants in Epen
Keukens: Belgisch, Nederlands
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goede kwaliteit pannenkoeken. Lekker met appel of naturel. Snelle vriendelijke bediening. Mooi uitzicht. Hier kun je voor omrijden.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank ronv576
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (53)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 53 beoordelingen

10 juli 2019 beoordeeld

Het wordt bij een jaarlijks traditie om een pannenkoek te eten bij deze restaurant.
Het is gewoon lekker, snel en goed te doen.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Noud1974
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juni 2019 beoordeeld

Gelegen in een pitoresk klein pandje ziet het er van buiten enorm leuk uit. Binnen valt de gezelligheid en aankleding wat tegen.
Pannenkoek was prima.

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank Rene en Antoine... A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Shoarma pannekoek was heerlijk, met extra shoarma dubbele portie. Kaas ham ui is ook lekker. Alles op z'n Limburgs. Oud molen gebouwtje geweest, je ziet de historie als je goed kijkt. Vakwerkmuren.
Je krijgt je fris uit van die ouderwetse stapelglazen, pure nostalgie

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank bennieeeee
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 december 2018 beoordeeld

We waren de enige gasten...hadden nog wel gereserveerd, haha.
Heerlijke pannenkoek gegeten, waren lekker luchtig maar ook stevig. Goed belegd. Snelle bediening, vriendelijk.
Er waren geen dessers, maar ik kreeg een heerlijke fruitsalade!

Datum van bezoek: december 2018
Bedank Trea41165
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Pannekoek bekeken, bekeken ook

 
Teuven, Limburg Province
 

In De Pannekoek geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding