Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 11:00 - 17:00
Hoogtepunten uit beoordelingen
Leuk museum met uitgebreide collectie oude bakkerij machines

Leuk museum met uitgebreide collectie oude brood- en banket bakkerij machines uit de 18e eeuw ... meer lezen

Beoordeeld op 25 september 2020
PD3S
,
Amsterdam, Nederland
via mobiele applicatie
Leuk met Museumkaart

Klein museum met heel veel objecten waardoor je de draad gauw kwijt bent. Het was druk en warm dus ... meer lezen

Beoordeeld op 18 augustus 2022
729maartjek
via mobiele applicatie
Lees alle 113 beoordelingen
  
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.
Beoordelingen (113)
Beoordelingen filteren
113 resultaten
Waardering van reizigers
40
43
16
9
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
40
43
16
9
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 113 beoordelingen
Beoordeeld op 18 augustus 2022 via mobiele applicatie

Klein museum met heel veel objecten waardoor je de draad gauw kwijt bent. Het was druk en warm dus we gingen er redelijk snel doorheen. Ontvangst was niet echt hartelijk maar de mensen in het museum (bakkerij, koekjes versieren) waren heel vriendelijk. Met Museumkaart leuk voor een kort bezoek maar ik zou er anders niet heen gegaan zijn.

Datum van activiteit: augustus 2022
Bedank 729maartjek
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 juli 2022 via mobiele applicatie

Klein museum met hoop oude spullen. Wij hadden gelukkig museumkaart anders had ik het echt zonde geld gevonden. Kids mochten koek versieren dat was leuk. Ook het winkeltje is leuk en lekker. Demonstraties waren er niet toen wij er waren. Stonden met half uur weer buiten

Datum van activiteit: juli 2022
Bedank 713mirjamv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 mei 2022

Onze ervaring is een drama. Wij hadden kaartjes gekocht om koekjes te bakken voor 23 euro. Wij komen daar binnen, staan er daar een paar oude chagrijnige bakkers die er duidelijk geen zin in hebben. Er werd niets verteld, geen rondleiding helemaal niets. De kinderen vonden het niets, die wilden koekjes bakken. Eenmaal boven was er helemaal niemand te vinden. Toen kwam er na een kwartier een meisje aan, die gaf mijn kleinkinderen een mini cupcake met een paar smarties om het mee te versieren. Ik vroeg " is dit het?''. Ik zei tegen het meisje '' ik dacht dat ze koekjes mochten versieren!" toen zei het meisje '' nee, dat is niet vandaag, dat zijn speciale dagen.'' Toen zei ik '' nou, dat is toch oplichterij!'' Nog geen 5 minuten later waren we weg. Ik zei tegen zo een oude chagrijnige bakker '' dit is toch niet normaal! Ze zouden koekjes versieren." En hij haalt zo z'n schouders op. En bij de uitgang liep er een koffiedame en ik zei tegen die koffiedame '' ik wil de mensen waarschuwen dat ze beter hun geld ergens anders aan kunnen uitgeven.'' En toen zei ze '' U heeft gelijk!'' Dus mensen ga daar niet naartoe, je word belazerd waar je bij staat!

Datum van activiteit: mei 2022
Bedank Jankraak1
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 augustus 2021

Afspraak op tijd gemaakt….woensdagmiddag 4 augustus maar liefst 12 mensen zonder afspraak staan voor mij bij de kassa ingang en gaan gewoon na binnen.
Eenmaal binnen ongelofelijk druk. Niets te zien voor kleinkind behalve benen.
Nergens afstand was ook onmogelijk. Nergens activiteit.
Geen demonstratie.
15 minuten geprobeerd rond te lopen en te kijken.
Nooit meer.

Datum van activiteit: augustus 2021
Bedank Bert d
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 juli 2021 via mobiele applicatie

Het museum is uitgebreid en moderner. Erg mooi geworden. Natuurlijk ook met nog steeds vele lekkernijen. Kom graag een keer terug. Een museum voor jong en oud.

Datum van activiteit: juni 2021
1  Bedank Daydream12539422269
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken