Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 11:00 - 17:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Leuk museum met uitgebreide collectie oude bakkerij machines

Leuk museum met uitgebreide collectie oude brood- en banket bakkerij machines uit de 18e eeuw ... meer lezen

Beoordeeld op 25 september 2020
PD3S
,
Amsterdam, Nederland
via mobiele applicatie
Mooi, lekker en leerzaam

Het museum is uitgebreid en moderner. Erg mooi geworden. Natuurlijk ook met nog steeds vele ... meer lezen

Beoordeeld op 26 juli 2021
Daydream12539422269
via mobiele applicatie
Lees alle 108 beoordelingen
  
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.
Beoordelingen (108)
Beoordelingen filteren
108 resultaten
Waardering van reizigers
37
43
15
8
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
37
43
15
8
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 108 beoordelingen
Beoordeeld op 6 mei 2022

Onze ervaring is een drama. Wij hadden kaartjes gekocht om koekjes te bakken voor 23 euro. Wij komen daar binnen, staan er daar een paar oude chagrijnige bakkers die er duidelijk geen zin in hebben. Er werd niets verteld, geen rondleiding helemaal niets. De kinderen vonden het niets, die wilden koekjes bakken. Eenmaal boven was er helemaal niemand te vinden. Toen kwam er na een kwartier een meisje aan, die gaf mijn kleinkinderen een mini cupcake met een paar smarties om het mee te versieren. Ik vroeg " is dit het?''. Ik zei tegen het meisje '' ik dacht dat ze koekjes mochten versieren!" toen zei het meisje '' nee, dat is niet vandaag, dat zijn speciale dagen.'' Toen zei ik '' nou, dat is toch oplichterij!'' Nog geen 5 minuten later waren we weg. Ik zei tegen zo een oude chagrijnige bakker '' dit is toch niet normaal! Ze zouden koekjes versieren." En hij haalt zo z'n schouders op. En bij de uitgang liep er een koffiedame en ik zei tegen die koffiedame '' ik wil de mensen waarschuwen dat ze beter hun geld ergens anders aan kunnen uitgeven.'' En toen zei ze '' U heeft gelijk!'' Dus mensen ga daar niet naartoe, je word belazerd waar je bij staat!

Datum van activiteit: mei 2022
Bedank Jankraak1
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 augustus 2021

Afspraak op tijd gemaakt….woensdagmiddag 4 augustus maar liefst 12 mensen zonder afspraak staan voor mij bij de kassa ingang en gaan gewoon na binnen.
Eenmaal binnen ongelofelijk druk. Niets te zien voor kleinkind behalve benen.
Nergens afstand was ook onmogelijk. Nergens activiteit.
Geen demonstratie.
15 minuten geprobeerd rond te lopen en te kijken.
Nooit meer.

Datum van activiteit: augustus 2021
Bedank Bert d
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 juli 2021 via mobiele applicatie

Het museum is uitgebreid en moderner. Erg mooi geworden. Natuurlijk ook met nog steeds vele lekkernijen. Kom graag een keer terug. Een museum voor jong en oud.

Datum van activiteit: juni 2021
Bedank Daydream12539422269
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 juli 2021

Weinig nieuws gezien, zonder kinderen zou ik hier niet meer heen gaan,
Zonder kinderen weinig uitleg
Voor de tijd die je in het museum bent is het erg prijzig.

Datum van activiteit: juli 2021
Bedank Adriana d
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 oktober 2020

Het was niet zo heel groot, dus afstand houden was lastig. Wel heel interessant om te lezen wat het effect was van de verzuiling op bakkerijen.

Datum van activiteit: augustus 2020
2  Bedank boekenwurm88
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken