Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“erg veel persoonlijke aandacht”
Beoordeling van Buddha Restaurant

Buddha Restaurant
Geclassificeerd als nr. 3 van 97 Restaurants in Zeist
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Indiaas, Nepalees
Gegevens restaurant
13 april 2019 beoordeeld

eigenaar wist nog hoe ik mijn gerecht gekruid wilde hebben - onthouden na ons eerste bezoek, een echte prestatie

Datum van bezoek: januari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank robvanoirsouw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (89)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 89 beoordelingen

5 maart 2019 beoordeeld

Onze eerste ervaring met deze keuken. Een ruime kaart en we gaan voor het menu. Het eten heeft een hoog tempo en de bediening ook. De borden worden al weggehaald terwijl niet iedereen klaar is. Het is echt meer gastvrij even te wachte tot iedereen klaar is. Verder een heel gezellige avond gehad.

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Joost V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 maart 2019 beoordeeld

ROLSTOELGEBRUIKER. vlotte toegang. No nonssens bedoening. Familiezaak. Verzorgde bediening. Ruime porties. Niet direct het meest gezellige kader (gevestigd in een nieuwbouwwijk). En ik kreeg een portie vrij pikante chili extra. Gratis.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank toonc346
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 februari 2019 beoordeeld

Zonder reservering konden we toch aanschuiven. Eerste nepalese ervaring voor ons.
Eten werd netjes geserveerd en zag er smakelijk uit.
We hadden een gangenmenu voor twee, geen spijt van, Was heerlijk.

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Diggerandangel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten. Bediening heel vriendelijk. Goede uitleg over de verschillende gerechten.
Echt een aanrader. Verhouding prijs kwaliteit erg goed.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank ericjV8261LT
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Buddha Restaurant bekeken, bekeken ook

 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Zeist, Utrecht Province
 

In Buddha Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding