Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed eten”
Beoordeling van Pandarve

Pandarve
Een tafel reserveren
2
ma 21-10
20:00
Geclassificeerd als nr. 1 van 103 Restaurants in Zeist
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Nederlands
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Beschrijving: Pandarve staat sinds 1996 bekend als een gezellig eetcafe in Zeist voor lunch, diner en als cafe. Het huiselijke karakter, willen we benadrukken door een warme en betrokken houding van de bediening en keuken. Kwaliteit, creativiteit, gezelligheid en een redelijke prijs zijn voor ons een prioriteit. Onze gasten mogen niets tekort komen en zullen dan ook met een fijn en gevuld gevoel naar huis gaan.
13 september 2019 beoordeeld

Eten was erg goed..alleen jammer dat je de chef kan zien door de open deur in de keuken terwijl hij steeds zijn vingers af staat te likken en vervolgens weer aan het eten van de gast zit..

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank Moogie80
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (250)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 250 beoordelingen

13 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een van de gezelligere plekjes van Zeist, lekker koffie en een prettige sfeer. Buiten een heerlijk terras omgeven door een grote verscheidenheid aan planten.
Een aanrader

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank lisanderz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gister hier een drankje wezen doen. Echte aanrader. De locatie is zeer centraal en de kaart is goed. Vele bieren op de tap.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Veerle N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2019 beoordeeld

Ik en mijn zoon zijn vanmiddag hapjes gaan eten buiten op het terras bij Pandarve in Zeist.
We zaten net om carpaccio te eten, toen kwamen 5bijen op onze boord rondvliegen . op gegevenmoment zijn we gedwongen om te staken met eten. We gingen naar binnen om af te rekenen, de serverster vroeg niet eens hoe het was, ik heb betaald geen fooi gegeven en met tot gevoel weggegaan.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Peni I
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2019 beoordeeld

Een leuk restaurantje in het centrum van Zeist. Met de vele planten op en om het terras wordt het verder wat sfeerloze straatje enorm opgevrolijkt.
Vriendelijke bediening, attent.
Goede kaart, lekker eten, goede prijs-kwaliteitverhouding. Fijne muziek.
Aanrader: vegetarische proeverij.
Het enige waar het nog aan ontbreekt is keuze in veganistische gerechten, aangezien het een restaurantje is met een aantal best originele opties, zou het me niet verbazen als Pandarve gaat inhaken op deze trend.
Tip: gebruik biologisch vlees.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Banshee292016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pandarve bekeken, bekeken ook

Zeist, Utrecht Province
Zeist, Utrecht Province
 
Zeist, Utrecht Province
Bunnik, Utrecht Province
 
Zeist, Utrecht Province
 

In Pandarve geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding