Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Even een drankje”
Beoordeling van Blink Eten & Drinken

Blink Eten & Drinken
Geclassificeerd als nr. 35 van 94 Restaurants in Zeist
Prijsklasse: US$ 19 - US$ 30
Gegevens restaurant
27 september 2020 beoordeeld

Hij laat ons meer pinnen als de rekening.
Thuis zien we pas wat we gepint hebben.
Hij laat de pin automaat zo hoog dat je niet ziet wat gepint.
Voelt me genaait

Datum van bezoek: september 2020
Bedank TinekeJ9
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (12)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 12 beoordelingen

12 maart 2020 beoordeeld

De binnenruimte van dit restaurant is niet groot. Wel een heerlijk terras bij warmer weer. De menukaart is bescheiden van omvang maar wel met voldoende keus voor ieder. Naast de kaart ook meestal iets extra's. Deze week was het een heerlijke en malse chateau briant . Prijzen zijn redelijk, zeker voor wat wordt geleverd.

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 370.360
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 januari 2020 beoordeeld

Alleen een wijntje gedronken, maar een erg leuke plek om drankje te doen. Hele goede service, lekkere wijntjes, ruime keuze.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank maritb681
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 december 2019 beoordeeld

Gewoon heerlijk gegeten en prettige bediening. Heerlijk nootjes bij mijn wijntje, een broodje. sateh was gemaakt van prima vlees en zo ook de hamburger: zeer smakelijk!

Datum van bezoek: december 2019
Bedank 457daanw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker eten in een gezellige ongedwongen sfeer. Wel is het deel achterin vrij gehorig, zeker als hier groepen zijn. De heerlijke carpaccio en salade met biefstukpuntjes zijn aanraders

Datum van bezoek: november 2019
Bedank mortel1975
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Blink Eten & Drinken bekeken, bekeken ook

 
Zeist, Utrecht Province
 

In Blink Eten & Drinken geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.