Bij aankomst kregen wij eerst wat uitleg ivm Corona. Daarna gingen we naar de kamer om even te relaxen. Helaas konden de ramen maar op een klein kiertje door de gordijnenkap. Het was al erg warm die dag, dus dat zat tegen. De beloofde fles water, volgens de gegevens, stond er niet. Deze opgehaald bij de bar, hier wisten ze van niets! WiFi werkte niet naar behoren, dus gebeld naar receptie met eigen telefoon, deze stond ook niet op kamer. Dame kon hier niets aan doen en zei dat het aan mijn iPad lag. Raar, mobiel deed het toch ook! In de avond een drankje genomen op terras, prima. Gelijk afgerekend met wat fooi. Op weg naar de kamer werden we aangehouden of we nog even wilde betalen, dat was niet erg netjes van de bedrijfsleider. Wij gaan slapen. Ontbijt was keurig, niets op aan te merken. Bij uitchecken kwam de eigenaresse zelf. Op de vraag of we tevreden waren kreeg ze deze teleurstellingen te horen. Overal had ze antwoord op. Over de ramen had ze nog nooit een opmerking gehad, ze was ook nog nooit zelf wezen kijken , zei ze. Het water geloofde ze niet en moest ik bewijzen door te laten zien. Verontwaardigd zou ze dit meteen laten verwijderen. Op de vraag waarom we savond niet gedineerd hadden, antwoorden ik dat het te prijzig was voor de gehele entourage. Haar antwoord, je krijgt veel voor dat geld!!!!! Wat bedoeld ze nu?????? Volgens recensies krijg je juist weinig. En wat de entourage betreft, overal dode planten en onkruid op terras. Wel jurkjes voor €25 op rek bij de ingang. Wat een uitstraling!! Nee, ze kregen waarschijnlijk een Bib aanduiding, dus hier lag het ook niet aan. Goed, verder maar niet in discussie, want mevrouw duld weinig tegenspraak. Ze was vier dagen weggeweest na een drukke periode, maar wat moet ik daarmee?? Ik wilde ook even lekker weg na een drukke periode!! De rekening, was een uitdraai zonder fatsoenlijke hotelgegevens, geen adres, mail, btw nummer etc. Voor ons nooit meer. Prijs kwaliteit komt niet overeen met het geen wat ze pretenderen.