Britt
Oosterland, Nederland

Gewoon wat je gewend bent van Van der Valk!

5,0 van 5 bollen5 mrt 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Prachtig hotel! Mooie schone kamers met regendouche en een heerlijk bed. Wij zijn vriendelijk ontvangen door het personeel bij de receptie. Het hotel ligt langs de A2 en is van alle kanten makkelijk bereikbaar. Een positieve ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is 💚
Datum van verblijf: februari 2023
Kamertip: Er is genoeg parkeerruimte aan de voorzijde van het hotel. De kamer bevat ook een mini koelkast!
Reistype: Bezocht alleen
Medium Gebouw VDV Gorinchem
17.7 km van Van der Valk Zaltbommel-A2
Meer hotels in Zaltbommel bekijken
Beoordeeld op 12 februari 2023

Zeer verzorgd hotel. De kamer was zeer netjes met aparte wc en douche. Het ontbijtbuffet was buitengewoon.
Heel ruim aanbod, veel keuze en life cooking. Ruime parkeergelegenheid en oplaadplaats voor e-bikes.

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 3 september 2022

Even eruit bij van der Valk in Zaltbommel, wij boekten de 3=2 met ontbijt arrangement. Kamer was erg groot en schoon, bedden waren op senior hoogte wat ook erg fijn was.
Personeel was erg vriendelijk en het ontbijt was uitstekend. Vanuit het hotel kan je prachtige fietstochten in de omgeving maken ook is het plaatsje Zaltbommel erg leuk om te bekijken.

Kamertip: Wij hadden een Superior kamer.
Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 9 juli 2022 via mobiele applicatie

Mooi hotel , open badkamer is echt niet fijn , geen privacy , heel onprettig.
Bar heel gezellig , de muziek vreselijk , jaren 60 restaurant muziek.
Een leuke Spotify lijst zou wonderen kunnen doen.
Vriendelijke bediening en medewerkers bij de receptie.

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 19 mei 2022 via mobiele applicatie

We moesten 2 keer naar de kaart vragen en dan nog een keertje of we ook mochten bestellen. Bij het afruimen werden we elk ook nog kordaat gevraagd even mee te helpen. Ergens wel origineel, maar niet passend bij het qualitatief lekkere eten. Misschien had mevrouw een slechte dag?

Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeeld op 14 februari 2021 via mobiele applicatie

Ik zag een aanbieding op FB voorbij komen. Gelijk geboekt omdat we van reizen houden ( nu in eigen land) en nog iets van “ normaal” willen. En dat is ze goed gelukt! Heerlijke grote kamer. Tafeltje extra op de kamer voor het dinner en ontbijt. Avondeten 3 gangen en heeft ons super gesmaakt. Alles was goed geregeld en coronaproof. Je had goed de tijd om gewoon uitgebreid te eten. Volgende ochtend uitgebreid ontbijt. Ook weer top! Lekker laat uitchecken en verder zijn de kamers perfect,schoon,ruim en krijg je zeepjes,lotion enz. Erbij.

Datum van verblijf: februari 2021