“Heerlijke Paasbrunch met de familie”
Beoordeling van Veluws Eethuis Wissel

Veluws Eethuis Wissel
Reserveer een tafel
vr 29-9
20:00
Geclassificeerd als nr. 2 van 33 Restaurants in Epe
Prijsklasse: US$ 10 - US$ 2.850
Beschrijving: Veluws eethuis Wissel is een bedrijf waar traditioneel koken een passie is en een vereiste. het mooiste is dat we vanuit de klassieke basis koken en bereiden. Wij koken niet met zouten en suikers en gebruiken alleen biologische gerechten met als setting de smaakbeleving
16 april 2023 beoordeeld

De ontvangst door de gastheer was weer bijzonder. Er is geen haast, als gast geef je zelf het tempo aan.
Het eten was prima en gevarieerd. De terassen zijn fantastisch.

Datum van bezoek: april 2023

11 april 2023 beoordeeld

Mijn smaakpapillen hebben genoten. Zowel het voorgerecht als het hoofdgerecht en ook het nagerecht waren voortreffelijk.

Datum van bezoek: april 2023
8 januari 2023 beoordeeld

Voor eerste Kerstdag een tafel geboekt voor het diner.
Bij binnenkomst werden wij in een koude winderige partytent geplaatst. Totaal sfeerloze buitenruimte los van het restaurant en zeker niet geschikt voor een winteravond. Geen enkele kerstversiering, de wind gierde door de tent met alleen een heater boven je hoofd. Het was zelfs zo koud dat de gasten in het restaurant de schuifdeur constant sloten, waardoor de gasten in de lege witte partytent nog meer werden afgezonderd.
Als wij op ons verzoek niet binnen hadden mogen plaatsnemen waren wij zeker, zonder Kerstdiner opgestapt. Wat overigens meer gasten hebben gedaan.
Het hoofdgerecht, in ons geval fazant, was zeer karig. Slechts 1 klein pootje.
Dit was gelet op de prijs niet de juiste verhouding.
Dit is goed opgelost, door 1 hoofdgerecht op de rekening in mindering te brengen.
De kwaliteit en de smaak van het eten is prima.
Omdat wij al vaker waren geweest hadden wij toch wel een andere beleving verwacht.
Jammer dat de eigenaar met dit nieuwe verdienmodel zijn gasten teleur stelt.

Datum van bezoek: december 2022
12 december 2022 beoordeeld

Na te hebben gewandeld op een zaterdag hier gegeten. De sfeer en gastvrijheid waren meer dan prima. Hele restaurant zal vol en toch meer dan genoeg aandacht voor ons. Kaart was breed en prima gerechten. Wijn was goed en prima avond gehad.

Datum van bezoek: november 2022
20 november 2022 beoordeeld

Heerlijk met elkaar gegeten. De wildkaart is echt goed. Gevogelte, hert. Heerlijk Wijnen passen er prima bij. Gangen kome niet te snel, maar je hoeft ook niet echt lang te wachten. Service is prima. Er zat een foutje in de rekening. Geld is supersnel teruggestort. Prijs/kwaliteit is acceptabel.
We waren met zeven personen en hebben lekker genoten van deze avond met elkaar.

Datum van bezoek: november 2022
Bertus S, Eigenaar van Veluws Eethuis Wissel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 november 2022

Hartelijk dank voor Uw revieuw
Met vriendelijke groet
Bertus

Reizigers die Veluws Eethuis Wissel bekeken, bekeken ook

In Veluws Eethuis Wissel geweest? Deel je ervaringen!