eDreamsUS$ 126
Vio.comUS$ 126
Trip.comUS$ 161
Agoda.comUS$ 126
Beoordeeld op 20 februari 2023

Wij hadden een overnachting met diner.
De kamer is netjes en heerlijk rustig. Het diner was heerlijk en met prima bijbehorende wijnen. Het ontbijt is heel uitgebreid en er is zelfs champagne. De bediening is vriendelijk en attent.
Een absolute aanrader.

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 14 november 2022 via mobiele applicatie

We hebben 1 nacht gelogeerd in Hotel Dennenheuvel, met een arrangement met een privé saunabezoek en een drie gangen diner. Dit is ons goed bevallen! In de sauna stonden lekkere smoothies, fruit en water voor ons klaar. Het diner was zeer smakelijk en de diner -en ontbijtruimte hebben een warme uitstraling. En lekker geslapen!

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 23 oktober 2022 via mobiele applicatie

Wat een vriendelijke medewerkers. Kamer was niet groot maar super schoon met heerlijke bedden en kussens. Het ontbijt was kraakvers en veel keus. Ook het diner was van hoge kwaliteit. Prachtige fietsroutes in de omgeving en aan de achterkant van het hotel loop je zo in het bos. Voor herhaling vatbaar.

Kamertip: Goede parkeergelegenheid. Goede wifi. Zondag sluit de keuken om 12 uur dus daar moet je wel rekening mee houden.
Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 22 juni 2022

Deze week een mail gestuurd met vragen over een gewenst te boeken culinair arrangement in september, op onze trouwdag. De reactie stroomde niet over van enthousiasme. Na overleg met manlief de volgende dag toch nog wat aanvullende vragen en daarop wederom vrij snel een reactie, maar ook deze mail kwam wat kribbig over. Geen woord wat je zou verwachten van een kleinschalig hotel van welkom, wat leuk dat u voor ons wilt kiezen en wat over onze trouwdag, daarvoor kies ik voor zo'n hotel voor die persoonlijke touche, wat een teleurstelling. En daarna nog een telefoontje eraan gewijd vlak na ontvangst van de mail, dame in kwestie deed net alsof ze van niets wist en daarna onvriendelijk en gaf mij wederom de indruk dat ik zeurde, zo jammer. Juist van dit soort hotels verwacht ik 100% gastvrijheid. Dit heeft mij doen besluiten dan maar 2xdagen wat verder te rijden en elders een arrangement te boeken, een gemiste kans op een goede review die ik altijd schrijf.

Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 14 november 2021 via mobiele applicatie

Mooie omgeving om te wandelen. Diner inclusief wijnarrangement en ontbijt waren uitmuntend. We zijn goed en gastvrij ontvangen. Bediening was top, kregen goede uitleg van de diverse wijnen en het eten.Hotelkamer was goed. Komen zeker nog een keer terug.

Datum van verblijf: november 2021